LifeStyle

Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou stilat si performant in Luna Femeii

Pentru cei aflati in cautarea cadoului perfect pentru Luna Femeii, aspiratorul Electrolux Ergorapido trebuie cu siguranta inclus pe lista de dorinte. Acesta imbina designul seducator cu performanta, pentru rezultate impecabile, atat in curatenia casei, cat si a masinii, datorita functiei 2 in 1.

Ergorapido 2 in 1 are un design modern si elegant si este disponibil in cinci culori, pentru a fi usor de potrivit cu orice stil si orice preferinte. Asfel, vei putea alege dintre un Ergorapido rosu, negru, gri metalizat, gri si ciocolatiu, pentru a oferi o adevarata bijuterie casnica drept cadou. Mai mult, datorita liniilor elegante si aspectului deosebit, Ergorapido poate fi depozitat oriunde, deoarece va aduce un plus de stil incaperii.

Prin functia 2 in 1, cu o simpla apasare de buton, unitatea de mana a aspiratorului se detaseaza, pentru a putea aspira blatul din bucatarie sau scaunele masinii. Astfel, te vei bucura de flexibilitate maxima in orice spatiu si vei descoperi ca nu trebuie sa sacrifici confortul pentru un stil de invidiat. De asemenea, avand roti mari si o mobilitate sporita, Ergorapido va asigura aspirarea usoara a celor mai greu accesibile spatii, iar cu ajutorul LED-urilor amplasate in partea din fata a periei, te vei asigura ca niciun fir de praf nu va fi lasat in urma.

Fiind dotata cu tehnologia BrushRollClean™, peria Ergorapido poate fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza. Astfel, este eliminat neplacutul proces de curatare manuala a acesteia. Firele de par si scamele vor fi aspirate in containerul de praf care, datorita sistemului patentat de golire, poate fi curatat cu usurinta, fara ca praful sa se intoarca in casa.

Cine ar fi crezut ca este atat de la indemana cadoul perfect pentru Luna Femeii?

Related posts

Ce se poarta in materie de ceasuri? Trend-urile cameleonice!

Adina Meyers

Special event: VALENTINE`S DAY cu CHEF SCARLATESCU

Adina Meyers

Mai mult timp pentru tine, cu functia de autocuratare a cuptoarelor Electrolux

Adina Meyers