LifeStyle

Alege produse de bedding antialergice

Primăvara este probabil cel mai vesel anotimp al anului, dar ce te faci cu alergiile care în această perioadă se simt ca acasă? Dacă te numeri printre persoanele cu un sistem imunitar mai scăzut, în tranziția dintre anotimpuri poate că e bine să oferi ceva mai multă atenție sfaturilor de mai jos.

Pe perioada întregii vieți dormim în medie aproximativ 25 de ani. Este un motiv destul de bun pentru a ne îndrepta atenția către igiena dormitorului și în special asupra produselor de dormit pe care le folosim zi de zi.

Aproximativ 8 milioane de oameni suferă de diverse alergii, conform unui studiu realizat de Societatea de Alergologie și Imunologie Clinică. Acarienii sunt principalul motiv pentru care alergiile apar atât de des, mai ales pe perioada primăverii sau a toamnei. Îngrijirea locului în care te odihnești poate preveni și reduce riscurile alergiilor, așa că iată câțiva pași care să te ajute în acest sens:

– Aerisește dormitorul în fiecare zi preț de minim 15 minute.

– Cu cât mai puțin mobilier inutil cu atât mai multe șanse de a elimina praful, mediul propice al acarienilor. Același lucru este valabil și pentru obiectele din cameră.

– Atunci când faci curățenie folosește o cârpă umedă, este mai eficientă în înlăturarea prafului, fără a-l împrăștia în toată camera.

– Alege înțelept produsele de dormit astfel încât să se potrivească nevoilor tale. Alergiile sau sensibilitatea la diversele materiale din care sunt confecționate sunt doar câțiva dintre factorii pe care trebuie să îi ai în vedere.

Atunci când pornești în căutarea unor noi produse de dormit trebuie să iei în considerare faptul că materialul din care sunt realizate reprezintă o parte foarte importantă în decizia de cumpărare.

Nanofibra este cea mai fină și cea mai rezistentă dintre toate fibrele sintetice, având diametrul mai mic decât cel al firului de păr. Ofera izolare termică, confort și deține caracteristici asemănătoare pufului de gâscă: elasticitate și permeabiliate. Este perfectă pentru persoanele cu alergii la materialele naturale, dar care doresc confortul pufului și o susținere fără agresiune a zonei cervicale.

Green Future recomandă în acest sens perna Life cu nanofibră care este concepută pentru a asigura un suport corect al zonei cervicale. Țesătura este din bumbac de calitate superioară, iar umplutura conține nanofibră, cea mai fină și rezistentă dintre toate fibrele sintetice cunoscute.

Informează-te în legătură cu produsele Green Future aici!

Related posts

Gealan si-a extins gama de culori standard acrylcolor cu doua nuante

Adina Meyers

Mobila Expo: targ de mobila, in martie, la Romexpo

Adina Meyers

Saptamana aceasta, da farmec serilor tale la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace!

Adina Meyers