Home

Cum sa alegi perdelele potrivite pentru casa ta

Aflati cum trebuie sa va alegeti cele mai bune perdele pentru a va infrumuseta casa intr-un mod unic. 

Ele contribuie la crearea unui ambient, bazat pe culoarea pe care o alegeti si tesatura pe care o utilizati. Perdele colorate pot conferii unei camere mici un aspect spatios si cele inchise la culoare transforma incaperea mare intr-o incapere confortabila si primitoare. Perdele sunt un element important in orice camera din casa dumneavostra si trebuie sa stiti modul corect de a alege cele mai bune perdele si cortine pentru fiecare camera, insa trebuie sa tineti cont de doua considerente, lumina care patrunde in casa prin fereastre si dimensiunea acetora.

In cazul in care aveti o  fereastra indreptata spre soare, trebuie sa alegeti neaparat perdelele  intr-o nuanta deschisa, pentru ca acestea vor fi supuse la lumina directa a soarelui pe toata perioada zilei, prin urmare si materialul nu poate fi prea delicat, altfel ar fi ars din cauza soarelui, tesatura trebuie sa reziste la caldura. Daca nu preferati perdelele in culori deschise, puteti opta pentru o perdea in nuanta mai inchisa, dar neaparat draperia sa fie de culoaare deschisa.

Dimensiunea acestora conteaza, deoarece anumite modele de perdea sau culorile nu arata bine pe ferestre prea mari sau prea mici. In cazul in care fereastra se afla intr-o camera in care lumina directa a soarelui nu ajunge, perdele de dantela-ar putea adauga, un plus incaperii, de fapt este factorul surpriza al camerei si o face sa para mult mai interesanta si unica. Dimensiunea ferestrei va determina, de asemenea si costul cortinei. Acest lucru poate fi un factor destul de important daca este dintr-un material scump. Cu toate acestea, daca sunteti dispus sa cheltutiti o suma considerabila pentru acest lucru, nu este deloc o chestiune de ingrijorare.

Related posts

Câștigă o unealtă Dremel Versa-Tip pentru proiectele tale de bricolaj

Adina Meyers

Cum decorezi ingenios o cameră cu mobilier de lemn

Adina Meyers

De ce să alegi covorașe profesionale pentru restaurant

Adina Meyers