LifeStyle

Praktiker Romania lanseaza o campanie inedita in care clientii aleg produsul aflat la promotie

Pasionatii de bricolaj care au idei de amenajare sunt invitati sa profite de o oferta speciala in care ei decid promotia. Acestia au libertatea de a-si alege produsul pentru care vor beneficia de un discount important din partea Praktiker.

In cadrul campaniei „-15%, TU DECIZI produsul din promotie”, care va fi lansata pe 15 februarie, consumatorii care vin in orice magazin Praktiker din Bucuresti si din tara vor beneficia zilnic de o reducere de 15% pentru un produs, la alegere, pe care doresc sa-l achizitioneze.

Promotia include toate produsele aflate in stocul magazinelor Praktiker – peste 30.000 de articole, indiferent de pret sau de categoria din care fac parte, cu exceptia catorva produse care vor fi semnalizate in magazin cu bulina albastra. Reducerea de 15% nu se poate cumula cu alte promotii si nu se aplica articolelor incluse in alte oferte.

„Ne incurajam in permanenta clientii sa aiba idei indraznete de DIY si ne propunem sa-i sustinem si sa-i surprindem cu cele mai bune oferte. Aceasta este prima campanie promotionala dintr-o lunga serie pregatita pentru acest an, fiind un demers inedit prin prisma faptului ca este singura de acest gen de pe piata de DIY, atat din punct de vedere al mecanismului de desfasurare, cat si al perioadei de valabilitate – de trei saptamani.”, afirma Cornelia Gheorghe, Director de Achizitii Praktiker Romania.

Regulamentul complet al campaniei „-15%, TU DECIZI produsul din promotie” poate fi consultat pe site-ul www.praktiker.ro si in magazine.

Related posts

(P) Klorane QUININE: O gamă completă pentru păr puternic și rezistent

Adina Meyers

Sfaturi pentru îngrijirea danturii la câine și pisică

Adina Meyers

Cum scapam de mirosul de tutun din casa

Adina Meyers