LifeStyle

Popcorn Drift, noua vedetă a sezonului pentru pasionații de flori și grădinărit

FamousRoses.eu a lansat miercuri, 15 iunie 2016., trandafirul Popcorn Drift unic pe piața din România, în cadrul unui eveniment de presă care a avut loc la Băneasa Shopping City. Întâlnirea cu reprezentanții media a inclus pe lângă prezentarea oficială a câștigătorului premiului pentru cel mai bun trandafir în cadrul concursului Asheville SUA 2015, un atelier de grădinărit cu demonstrații practice de îngrijire și revigorare a trandafirilor. Workshop-ul a fost susținut de invitatul special Philippe Manguy, reprezentant Meilland International – unul dintre cei mai importanți producători de trandafiri, cu o cotă de 35% din total producție la nivel mondial. Demonstrația s-a finalizat cu o sesiune de întrebări, completată de discuții libere cu antreprenorul Viaceslav Buhna, owner FamousRoses.eu și unic distribuitor al Popcorn Drift în România.

În ultimii ani, românii au început să manifeste tot mai mult interes pentru grădinărit și amenajarea spațiilor verzi, iar trandafirul ocupă un loc fruntaș în preferințele lor. Diversitatea speciilor, varietatea de culori, rezistența și perioadele lungi de înflorire fac din trandafir una dintre cele mai apreciate flori de grădină, iar acest lucru se observă în cererea din ce în ce mai mare. Iubitorilor de flori, le recomand trandafirul Popcorn Drift la ghiveci ca alternativa perfectă a buchetelor din vază, care își pierd frumusețea și parfumul în câteva zile, în ciuda eforturilor repetate de a le schimba apa și de a le tăia codițele. Spre deosebire de florile tăiate, deloc rezistente, ghivecele oferă un decor verde de durată, cu aspect spectaculos. Fie că stai la curte și te bucuri de un spațiu generos, fie că locuiești la bloc, iar balconul este grădina ta improvizată, trandafirii miniaturali, cu flori delicate, reprezintă o opțiune excelentă’’ a declarat Viaceslav Buhna, owner FamousRoses.eu. 

 „Am ales FamousRoses.eu ca partener unic pentru România pentru comercializarea trandafirilor Meilland deoarece ne-a impresionat pasiunea pe care o au pentru trandafiri. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să iau parte la această lansare pe piața românească și să constat înteresul jurnalistilor pe acest subiect. Popcorn Drift este un trandafir extrem de versatil, care exprimă întocmai trendul în ceea ce privește trandafirii la nivel mondial. Aceștia se bucură de o înflorire repetată, deasă și abundentă, rezistă la îngheț și dăunători și pot fi plantați oriunde, de la ghivece și găletușe până la alei, terase, grădini sau balcoane. Acest trandafir este deja foarte apreciat de către cunoscători și sunt convins că va avea un mare succes și în România” este de părere Philippe Manguy, Meilland Internațional.

Noutatea Popcorn Drift constă în încrucișarea unui trandafir acoperitor de sol și a unui trandafir pitic. Având o rezistență sporită la dăunători și intemperii, acesta produce boboci galbeni care se deschid în flori de culoare albă, cu tente ușoare de galben spre mijloc. Înflorește repetat din primăvară până toamna târziu, la îngheț, iar la maturitate atinge înălțimi între 35 și 45 de cm.

Pentru că un trandafir premiat trebuia însoțit de un film premiat, evenimentul s-a încheiat cu vizionarea peliculei Bacalaureat, în regia lui Cristian Mungiu.

 

 

 

Related posts

Halloween la Gymboland: ateliere creative și activități distractive pentru prichindei

Adina Meyers

Noile aparitii ale Editurii Casa din 23 aprilie

Adina Meyers

Trend: designul floral, din ce în ce mai apreciat. Românii iubesc florile exotice – FOTO

Adina Meyers