LifeStyle

Lafarge Romania are un nou Country CEO

Numirea in functia de Country CEO inseamna un nou inceput atat pentru mine, cat si pentru Lafarge Romania. Voi continua consolidarea bunelor practici si a rezultatelor obtinute pana acum, preocuparea prioritara ramanand sanatatea si securitatea angajatilor si contractorilor nostri. Mai mult, vom fi si in acest an mai aproape de clientii si pietele noastre, oferind produse, servicii si solutii integrate, precum si suportul pe care il asteapta de la un operator solid in piata materialelor de constructii“, a declarat Sonia Artinian.

Dna. Artinian a preluat aceasta functie de la Philippe Questiaux, care s-a retras pe 1 ianuarie 2012 dupa ce a condus activitatea de ciment a Lafarge in Romania timp de 10 ani.

Sonia Artinian face parte din echipa Grupului Lafarge din anul 2008, cand a ocupat pozitia de prim vicepresedinte in departamentul dezvoltare organizationala si a coordonat Universitatea Lafarge. De profesie inginer in stiintele biologice, Sonia Artinian are un MBA la College des Ingenieurs, iar inainte de Lafarge a ocupat functia de vicepresedinte in cadrul firmei de consultanta strategica Capgemini Consulting.

Articole similare

Brico Dépôt schimbă data de apariţie a cataloagelor bilunare

casamea.ro

Final Frontier #7 – singurul târg de carte SF&Fantasy a ajuns la ediția a-7a

comunicat de presa

Produsele de curatat de la Miele inlatura petele multiple si va protejeaza electrocasnicele

casamea.ro

Lasă un comentariu