LifeStyle

Lafarge Romania are un nou Country CEO

Numirea in functia de Country CEO inseamna un nou inceput atat pentru mine, cat si pentru Lafarge Romania. Voi continua consolidarea bunelor practici si a rezultatelor obtinute pana acum, preocuparea prioritara ramanand sanatatea si securitatea angajatilor si contractorilor nostri. Mai mult, vom fi si in acest an mai aproape de clientii si pietele noastre, oferind produse, servicii si solutii integrate, precum si suportul pe care il asteapta de la un operator solid in piata materialelor de constructii“, a declarat Sonia Artinian.

Dna. Artinian a preluat aceasta functie de la Philippe Questiaux, care s-a retras pe 1 ianuarie 2012 dupa ce a condus activitatea de ciment a Lafarge in Romania timp de 10 ani.

Sonia Artinian face parte din echipa Grupului Lafarge din anul 2008, cand a ocupat pozitia de prim vicepresedinte in departamentul dezvoltare organizationala si a coordonat Universitatea Lafarge. De profesie inginer in stiintele biologice, Sonia Artinian are un MBA la College des Ingenieurs, iar inainte de Lafarge a ocupat functia de vicepresedinte in cadrul firmei de consultanta strategica Capgemini Consulting.

Related posts

Rețeta zilei: Prăjitură Regina Nopții

Adina Meyers

Piesele de rezistenta ale utilitatii. 6 lucruri pe care trebuie sa le ai neaparat in casa

Adina Meyers

Cum prepari o fleică fragedă de vită

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe