LifeStyle

Policolor si Inspired anunta apropierea deadline-ului pentru inscrierea studentilor in cadrul concursul de idei

Astfel, studentii si tinerii profesionisti se mai pot inscrie in concursul de idei Inspired pana la finalul zilei de 6 decembrie, iar mapele de proiect pot fi predate pana pe data de 8 decembrie, ora 14:00. Gala de premiere mult a[teptata va avea loc in data de 18 decembrie, la Bucure[ti, cand vor fi anuntati [i ca[tigatorii.

Promovarea concursului de idei in mediul academic a avut loc la nivel national si in Bucuresti, Inspired si Policolor mergand in principalele centre universitare pentru a prezenta tinerilor studenti mecanismul competitiei si temele de celor 10 domenii de concurs: Arhitecture, Interior Design, Graphic Design, Accessories, Fashion Design, Public Relations, Product Design, Dramaturgy, Photography, Illustration.

La sesiunile de prezentare sustinute in peste 20 de facultati din tara si din capitala au participat in ultimele doua luni mai mult de 800 de studenti. Caravana Inspired-Policolor a trecut pe rand prin centrele universitare din Iasi, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara, Arad, dar si Bucuresti, unde a ajuns la studentii de la Universitatea Nationala de Arte, Universitatea Hyperion, Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion  Mincu”.

Aflat la a sasea editie, concursul Inspired este o platforma de lansare pentru tinerii artisti. Iar pentru ca inovatia si creativitatea stimuleaza schimbarea, Policolor sprijina Inspired, concurs de idei, din dorinta de a contribui la [ansa data participantilor de a se face remarcati. Membrii juriului sunt cu totii nume importante din industriile abordate prin temele competitiei. Manifestul pentru schimbare si culoare al tinerelor talente care participa la aceasta editie este incurajat de o companie care sprijina initiativa, creste talente si investeste constant in cercetare si dezvoltare – Policolor.

Organizatorii concursului apreciaza ca pana la 6 decembrie vor fi cumulate mai mult de 2.000 de inscrieri. Statisticile preliminare indica faptul ca sectiunea Arhitectura a atras cei mai multi concurenti.

Policolor aduce de aproape 50 de ani culoare in vietile romanilor prin produse dedicate pietei bunurilor de larg consum, cat si sectorului industrial si auto, iar prin parteneriatul cu proiectul Inspired isi propune sa sprijine tinerii artisti in demersul lor creativ.

„Suntem aici pentru ca pretuim dedicatia arhitectilor, designerilor, pictorilor, a tuturor celor se implica activ in promovarea artelor. Admiram si incurajam pe cei care ies din tipare si ne fac sa ne bucuram de culoare”, a declarat Narcis Obeada, director general adjunct al Policolor Orgachim.

Unul dintre telurile Policolor este acela de a aduce culoarea in tabloul cenusiu al localitatilor tarii, in conditiile in care potrivit unui studiu realizat pentru companie alegerile cromatice ale romanilor sunt in continuare foarte limitate. In prezent, 65% dintre romani aleg albul pentru decorarea interioarelor locuintei, urmatoarele culori preferate fiind galben pai si bej. De cele mai multe ori, desi ar alege culoarea, teama de felul in care pot fi judecati indeparteaza oamenii de  aceasta optiune.

„Vrem sa scapam de monocromismul, cenusiul si ternul urbelor noastre.  Dorim sa incurajam realizarea unei identitati cromatice moderne pentru fiecare casa, cladire publica, sat sau oras, in armonie cu traditiile noastre nationale”, a declarat Narcis Obeada.

Organizat de Asociatia Inspired, concursul de idei national, desfasurat online pe www.letsgetinspired.ro, promoveaza si sustine viitorul profesional al studentilor talentati.

Related posts

Inghetata din cirese amare

Adina Meyers

Case de vacanță în România – o ofertă premium la forumul româno-olandez Romanian Business Day

Adina Meyers

Cum prepari o fleică fragedă de vită

Adina Meyers