LifeStyle

Schneider Electric lanseaza o gama de produse destinate amenajarilor contemporane

Bucuresti – Schneider Electric Romania va propune gama de echipamente electrice de interior Sedna, care se remarca prin design si culori elegante, potrivite unui stil de amenajare contemporan. Noile produse, elemente de decoratiune discrete, permit controlul iluminatului si al incalzirii in functie de preferintele utilizatorilor.

Gama Sedna beneficiaza de un design format din linii simple, curate, iar astfel interiorul oricarei incaperi din locuinta poate fi personalizat prin adaugarea unor detalii de efect. Mecanismele, prize si intrerupatoare, sunt disponibile in doua culori, alb si crem, iar la acestea se pot asorta rame rosii, crem, gri sau albe. De asemenea, ramele Sedna pot integra un variator de tensiune, care va asigura un grad de luminozitate adaptat la nevoile locatarilor sau un dispozitiv de control al storurilor.

Siguranta este un atuu al noii game de produse, prizele Sedna sunt dotate cu dispozitiv de protectie pentru copii, astfel se diminueaza riscul de accidente de natura electrica. Ramele Sedna pot incadra si un detector de miscare, care va asigura luminarea automata pentru deplasarea in siguranta in casa, pe timp de noapte, sau in zonele din locuinta fara lumina naturala precum debarale, holuri sau scari.

Utilizatorul poate alatura mai multe mecanisme in rame multiple, iar astfel poate comanda dintr-un singur loc diverse functii ale aparatelor din spatiul de locuit.

In plus, noile produse se instaleaza cu usurinta datorita designului telescopic, care permite montarea facila chiar si pe suprafete neregulate si alinierea perfecta la orice alte elemente pre-instalate in perete. Locurile de prindere a conductorilor sunt marcate prin clapete mari si colorate, iar terminale sunt deschise pentru cablare imediata, in acest fel, instalarea devine mai usoara.

Related posts

Masina de spalat vase Electrolux RealLife: performante deosebite de spalare, consum de apa redus cu 50%

Adina Meyers

DIGEX Forte – ca să nu-ţi pice greu

Adina Meyers

Studiu privind asigurarile de viata si rolul lor

Adina Meyers