LifeStyle

Plita cu inductie Infinite® de la Electrolux duce eficienta in bucatarie la un nou nivel

Plitele cu inductie Infinite® de la Electrolux aduc trei mari avantaje in bucataria ta: precizie, siguranta si design desavarsit. Astfel, experienta gatitului va deveni mai placuta iar tu vei putea tine pasul cu ultimele tendinte culinare cu foarte mare usurinta.

In primul rand, plitele cu inductie Infinite® din gama Inspiration incalzesc doar vasele in care gatesti si zona de sub ele, ceea ce inseamna ca toata caldura va fi focalizata mai eficient si timpul de preparare se va scurta. Astfel, consumul de energie este mai mic decat in cazul folosirii altor tipuri de plite electrice, iar mancarurile vor fi gata mult mai rapid.

Cu ajutorul ecranului TFT (Thin Film Transistor) vei putea alege rapid optiunile de gatire preferate, intensitatea caldurii zonelor de gatit si vei avea control total asupra procesului de gatire. Mai mult decat atat, utilizand functia Stop+Go, vei putea intrerupe prepararea mancarii in cazul in care iti suna telefonul sau trebuie sa pleci din bucatarie, pentru a o continua ulterior, printr-o simpla comanda.

De asemenea, functia Booster va oferi un plus de energie in cazul in care doresti ca preparatele tale sa atinga mai rapid temperaturi inalte. Nu in ultimul rand, cu ajutorul functiei Bridge (punte) vei putea uni doua zone de gatire, putand acum sa utilziezi vase de diferite dimensiuni si forme, iar preparatele tale vor fi gatite perfect.

Datorita inductiei, suprafata plitei are o temperatura net inferioara altor tipuri de gatit, aceasta facand-o mult mai sigura pentru familiile cu copii. Astfel, nu va mai trebui sa fii atenta si la joaca celor mici in timp ce gatesti si chiar vei putea sterge petele de ulei sau picaturile care au sarit chiar si in timp ce plita este inca pornita. Cand vei fi terminat de gatit, nu-ti va ramane decat sa te bucuri de rezultate. Mai mult, pentru un plus de siguranta, plita este prevazuta cu oprire automata si cu functia Siguranta pentru copii, care nu permite pornirea plitei cat timp functia este activata.

Nu in ultimul rand, designul elegant si liniile moderne ale plitei vor aduce un plus de stil in bucataria ta, transformand-o intr-o zona in care sa poti petrece timp alaturi de cei dragi, savurand preparate delicioase.

Mai multe detalii despre plitele cu inductie Infinite® de la Electrolux sunt disponibile pe site-ul oficial www.electrolux.ro.

 

 

Related posts

Unic pe piața home&deco din România: Doi ani fără grija țânțarilor cu DEKO Professional Anti-țânțari

Adina Meyers

Viitorul României stă în mâinile tinerilor de azi

Adina Meyers

Atunci când vremea caldă îți pune la încercare tenul, Avene îți oferă o soluție salvatoare

Adina Meyers