LifeStyle

Daca iti iubesti hainele, ingrijeste-le cu ajutorul tehnologiei Electrolux

 

Pentru a oferi hainelor tale ingrijirea de care au nevoie, nu trebuie sa apelezi intotdeauna la serviciile curatatoriilor profesionale. Pentru haine care isi pastreaza aspectul vreme indelungata, dar si pentru a castiga timp si a economisi, alege masina de spalat rufe SteamSystem si uscatorul EcoCare de la Electrolux. Vei avea o spalatorie profesionala chiar la tine acasa!

Masina de spalat rufe Electrolux SteamSystem – Spalarea delicata a hainelor

Daca pana acum curatarea hainelor tale delicate presupunea drumuri facute catre spalatoriile profesionale, te vei bucura sa descoperi ca datorita tehnologiei SteamSystem de la Electrolux, ingrijirea tesaturilor delicate este la indemana ta. Masina de spalat SteamSystem permite curatarea delicata, cu abur, a hainelor tale. Dotata cu functii profesionale, adaptate uzului casnic, aceasta a fost special dezvoltata pentru a oferi ingrijirea potrivita oricarui tip de tesatura. In plus, certificarea Woolmark Gold garanteaza spalarea in deplina siguranta a puloverelor tale din lana preferate, pastrandu-le aspectul ingrijit mai multa vreme.

Cele trei programe SteamSystem care utilizeaza aburul – Programul Bumbac (35 de minute), Sintetice (21 de minute) sau Improspatare (16 minute, pentru o cantitate de pana la 1.5 kg) – se vor adapta perfect cerintelor tale si vor oferi hainelor tale o ingrijire delicata. Mai mult, masina de spalat SteamSystem de la Electrolux face parte din clasa energetica A+++, consumand cu 20% mai putina energie decat un aparat obisnuit din aceasta clasa.

Uscatorul de rufe Electrolux EcoCare

Pentru o ingrijire perfecta a hainelor, uscarea lor este o etapa esentiala, de care trebuie sa tii cont. Alege uscatorul de rufe EcoCare si te vei bucura de rezultate excelente, asemenea celor obtinute de profesionisti. Datorita tehnologiei HeatPump (pompa de caldura), care utilizeaza o temperatura cu 25% mai scazuta decat uscatoarele standard, vei putea usca chiar si cele mai delicate tesaturi. Hainele tale vor fi mai putin sifonate, iar tu vei putea sa porti unele articole de imbracaminte chiar fara a le mai calca. In plus, cu ajutorul functiei de reimprospatare, vei elimina rapid mirosul de fum de tigara sau mirosul de mancare din haine.

Daca inca nu stiai, uscarea hainelor in locuinta deterioreaza structura tesaturilor si poate decolora hainele, dar, mai ales, poate dauna sanatatii. Evaporarea apei din tesaturi face ca nivelul de umiditate din locuinta sa creasca, ceea ce duce la aparitia acarienilor si a sporilor de mucegai. De aceea, specialistii Electrolux iti recomanda sa folosesti cu incredere uscatorul de rufe.

Masina de spalat SteamSystem si uscatorul EcoCare de la Electrolux sunt echipa perfecta, ce te va ajuta sa oferi hainelor tale ingrijirea de care au nevoie!

 

 

 

Related posts

Fabrica de Flori participa la EXPO CASA MEA

Adina Meyers

Special event: VALENTINE`S DAY cu CHEF SCARLATESCU

Adina Meyers

GEZE, prezent la targul FENSTERBAU FRONTALE 2016

Adina Meyers