LifeStyle

NESCAFE Dolce Gusto® aduce coffee shop-ul la tine acasa

Nestle a lansat în premiera în Romania NESCAFE Dolce Gusto®, primul aparat multifunctional pentru prepararea celor mai diverse bauturi. Consumatorii se pot delecta chiar la ei acasa cu una dintre variantele Espresso, Caffe Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato sau Chococino. Astfel, NESCAFE Dolce Gusto® transforma orice casa într-un adevarat coffee shop.

Lansarea NESCAFE Dolce Gusto® a avut loc într-un cadru inedit, în spatiul intim si relaxant al unei vile, unde invitatii au avut ocazia de a savura o cafea alaturi de sociologul Mircea Kivu, care le-a vorbit despre tendintele de consum la momentul actual, dar si de invitatul special, Andreea Raicu, care le-a împartasit celor prezenti propria experienta cu noul produs.

Pentru mine, NESCAFE Dolce Gusto® înseamna sa beau un latte macchiato rafinat, la prima ora a diminetii, în propria casa. Acum pot savura o cafea gustoasa în intimitatea casei mele. În plus, design-ul spectaculos al produsului se încadreaza perfect atat în bucataria, cat si în livingul casei mele. În acelasi timp, am descoperit ca NESCAFE Dolce Gusto® este o solutie eficienta pentru mine ca si persoana activa, întrucat îmi pregateste bautura favorita într-un timp foarte scurt si de aceea îl recomand cu încredere tuturor iubitorilor de cafea!”, spune Andreea Raicu.

NESCAFE Dolce Gusto® le ofera consumatorilor posibilitatea de a-si prepara singuri, într-un mod foarte simplu, cele mai gustoase tipuri de cafea si transforma spatiul intim al casei, recreand atmosfera unei cafenele. NESCAFE Dolce Gusto® transmite o noua atitutine legata de consumul de cafea si îi provoaca pe cei carora le place sa încerce lucruri noi. NESCAFE Dolce Gusto® îsi va gasi cu siguranta locul în casa consumatorilor datorita designului de calitate, adaptabil fiecarei locuinte, schimband perceptia asupra modalitatii de petrecere a timpului liber si atmosfera propriei case.

“NESCAFE Dolce Gusto® este alegerea celor care vor sa dea mai multa savoare vietii si sa îsi elibereze imaginatia. Micul nostru aparat este spectaculos tocmai pentru ca poate pregati într-un timp extrem de scurt bauturi cu o varietate de arome si permite fiecaruia sa o aleaga pe cea preferata. Experienta NESCAFE Dolce Gusto® înseamna trecerea de la gustul de ciocolata incredibil de cremoasa, la gustul rafinat si plin de savoare al unui latte macchiato pana la aroma puternica a unui espresso. Astfel, în propria casa, vom avea mereu un prieten care va avea grija sa ne simtim excelent!”, afirma Ana Maria Stanca, Group Brand Manager Nestle Beverages.

Sistemul inovativ al aparatului permite prepararea celor mai gustoase bauturi, în orice moment al zilei si în cel mai scurt timp. Cu NESCAFE Dolce Gusto® este nevoie de mai putin de un minut pentru a obtine o cafea plina de gust si cu personalitate. Capsulele vidate, se transforma, urmand 3 pasi simpli, într-una dintre cele cinci variante de bauturi pe gustul fiecaruia: Espresso, Caffe Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato sau Chococino.

Un alt avantaj al noului produs este eficientizarea timpului pe care consumatorii îl petrec pentru a prepara bauturile favorite, deoarece aparatul NESCAFE Dolce Gusto® nu necesita spalare dupa fiecare utilizare. În plus, utilizatorii îsi pot doza cantitatile pentru a obtine gustul dorit. Consumatorii pot beneficia astfel de toate avantajele acestui sistem modern de preparare a bauturilor: inovatie, design unic, confort si varietate.

Tehnologia de ultima ora încorporata în NESCAFE Dolce Gusto® este rezultatul expertizei companiei Krups, la care se adauga cei peste 100 de ani de experienta detinuti de NESCAFÈ, în prezent lider mondial pe segmentul de cafea, cu peste 4.000 de cani baute pe secunda.

 

Related posts

„Maestrii artei lirice – Petre Stefanescu-Goanga”

Adina Meyers

Ingredientul Secret al lunii ianuarie de pe platforma Electrolux: Para Conference

Adina Meyers

78% din bulionul şi pasta de tomate analizate trebuie retrase de la comercializare!

Adina Meyers