LifeStyle

Piesele exclusiviste de decor – cadouri distinse si trainice pentru barbati

Decoratiunile pentru casa, alese in functie de stilul si preferintele destinatarului, reprezinta unele dintre cele mai inspirate cadouri pe care le puteti oferi domnilor care acorda atentie elegantei si confortului propriilor case.

Piesele de decor sunt daruri trainice si rafinate declaratii de stil, perfecte pentru a fi oferite cu orice ocazie si pentru a marca impresii deosebite. Colectia de cadouri pentru barbati Borealy numara zeci, sute de decoratiuni pe care le putem oferi cu mandrie chiar si celor mai sofisticate si pretentioase persoane din anturajul intim sau profesional si, atata vreme cat luam in calcul specificul decorativ al casei destinatarului, avem garantia ca vom marca un gest memorabil prin oferirea darului ideal.

Cadouri pentru barbati in dulcele stil clasic

Eleganta nobila a stilului decorativ clasic, punctata prin elemente decorative ce evoca rafinamentul conacelor de alta data, caracterizeaza si o mare parte dintre cadourile pentru barbati Borealy. Acestea au in comun lemnul de esenta nobila prelucrat cu maiestrie pentru a conferi valoare si frumusete unor obiecte decorative ce degaja distinctie si prestigiu, iar nuantele ce le invaluie au ca numitor comun tonurile de bej, crem, maro, auriu, alb si negru. Atingerea pretioasa a aurului galben sporeste nobletea decoratiunilor Borealy, branduri precum Credan, Zoffoli, Chinelli sau Valenti semnand veritabile capodopere decorative, ce fac  cinste oricarui interior clasic.

Decoratiunile Credan – cadouri redutabile pentru domnii indragostiti de rafinamentul aritocratic

Respectabilitatea si distictia unui living decorat in stil clasic nu depinde doar de mobilierul ales, ci si de accesoriile ce adauga personalitate acestuia. Iata de ce, creatiile faimosului producator hispanic Credan reprezinta excelente cadouri pentru domnii orientati spre valorile consacrate si obiectele de o eleganta atemporala. Parte din oferta magazinului de cadouri Borealy, decoratiunile Credan impresioneaza prin calitatea materialelor din care sunt faurite, incluzand si aurul de 24 carate si esentele rare de lemn, dar mai ales prin valoarea estetica pe care le-o ofera laboriosul proces de damaschinare. Acesta implica minutioase procese mecanice de asprire a suprafetei de baza, incrustarea aurului in multiple straturi, embosarea acestuia, oxidarea suprafetelor neacoperite cu aur si lacuirea atenta a obiectului finit. Toate aceste tehnici transforma fiecare creatie Credan intr-un obiect unic, cu o valoare estetica si istorica aparte, dedicat celor mai pretentiosi adepti ai stilului clasic. Fiecare decoratiune Credan este aureolata de povestea ce a inspirat artizanii hispanici in definitivarea sa – ceasurile tematice de birou Jules Verne, Danube, Cordoba, Planetharium sau Zodiac fiind doar cateva exemple demne de toata admiratia.

Globurile Zoffoli cu minibaruri incorporate – uimitoare piese de decor cu rol practic

Un pasionat al stilului clasic, respectiv al decoratiunilor antichizate va fi mai mult decat entuziasmat sa primeasca in dar o asemenea piesa de decor, deopotriva utila barului personal si impresionanta prin atuurile estetice. Zoffoli Mapamondi SRL, cu sediul in Rimini, Italia, este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de globuri pamantesti din intreaga lume, originalitatea creatiilor sale, specificul vintage si ingeniozitatea cu care imbina elementele clasice si cele moderne cu utilitatea fiind uimitoare. Globul pamantesc tip bar, ce ilustreaza harti din secolele trecute si ofera un generos volum de depozitare pentru sticlele de bauturi si pahare atat in interiorul globului propriu-zis, cat si pe suporturile de la baza sa, va cuceri admiratia destinatarului sau si ii va oferi bucuria de a-si innobila livingul sau barul personal cu o piesa decorativa de exceptie.

Globurile levitatie – varianta moderna pentru  adeptii designului contemporan

Din oferta Borealy de cadouri pentru barbati fac parte si inovativele globuri pamantesti tip levitatie care, gratie campului magnetic generat, sunt mentinute in aer si, mai mult decat atat, se rotesc in jurul propriei axe. O astfel de piesa de decor se va integra armonios intr-un decor futuristic, axat pe detalii minimalise si mare de impact estetic, suscitand fascinatia tuturor oaspetilor prin neobisnuita sa structura. Unui interior modern, de asemenea, se preteaza cu succes si splendidele creatii Marcolin ColleVilca, realizate din cristal italian de cea mai buna calitate cu 24% plumb – procentul oxidului de plumb permitand mestesugarilor sa creeze manual decoratiuni unice si de o finete inegalabila.

 

Related posts

O petrecere reusita incepe cu Cocktail Macarons Madame Lucie

Adina Meyers

Semnificația buchetelor cu flori pentru vară

Adina Meyers

Casa nouă cu grădină are nevoie de atomizor manual STIHL

Adina Meyers