LifeStyle

Electrolux Ergorapido – eleganta si eficienta in curatenie

Vremurile in care electrocasnicele erau privite strict prin perspectiva practica au apus. Acum, daca sunt alese cu atentie, ele pot deveni o completare a designului unei locuinte si pot aduce un plus de stil intr-un colt care altfel ar fi putut parea banal.

Un astfel de exemplu este Ergorapido, aspiratorul 2 in 1 de la Electrolux, care iti vine in ajutor cu o solutie rapida si eficienta, pentru a mentine o curatenie impecabila, dar poate fi si usor asortat oricarui tip de locuinta si de amenajare.

Acest lucru este posibil datorita designului modern si elegant, cu linii curbe, care il transforma intr-o adevarata bijuterie casnica. Mai mult decat atat, paleta variata de culori il diferentiaza de gama electrocasnicelor care sunt deseori ascunse in debara, Ergorapido fiind disponibil in varianta alba, alba metalizata, albastra, albastra metalizata, ciocolatie si neagra. Astfel, acesta poate fi usor asortat unui design clasic, in care predomina lemnul, dar si unui design modern, in care predomina materialele metalizate sau lucioase, din culori puternice.

Pe langa designul deosebit, Ergorapido este recunoscut si datorita rezultatelor sale. Acesta este un aspirator 2 in 1, dedicat curateniei instant, pe care il vei putea folosi pentru a elimina rapid murdaria. De asemenea, printr-o simpla apasare de buton vei putea detasa unitatea de mana, pentru a aspira masa sau alte zone mai inalte.

Ergorapido este caracterizat de o manevrabilitate excelenta, care te va asigura ca vei ajunge chiar si in cele mai greu accesibile zone, respectiv sub pat, dulap sau canapea. Mai mult, LED-urile amplasate in partea din fata a periei aspiratorului vor asigura o vizibilitate sporita pentru rezultate excelente.

Dotata cu tehnologia BrushRollClean™, peria Ergorapido va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza. Astfel, este eliminat neplacutul proces de curatare manuala a acesteia. Firele de par si scamele vor fi aspirate in containerul de praf care, datorita sistemului patentat de golire, va putea fi curatat cu usurinta, fara ca praful sa se intoarca in casa. 

Cu Ergorapido, pana si aspiratul devine fashionable.

Related posts

CasaBella –doua noi categorii de produse in marile retele de bricolage

Adina Meyers

Artmark in 2011 marcheaza un nou an de crestere

Adina Meyers

6 pasi simpli pentru un mediu sanatos daca aveti animale de companie

Adina Meyers