Amenajari Interioare

Piesa centrală de decor în living – tabloul canvas

Mai ales în zona de living acolo unde și oaspeții sunt găzduiți decorul trebuie să inspire bun gust, să exprime personalitatea proprietarului. Sunt preferate și tablourile, mai alea pentru puterea lor de expresie și pentru faptul că arta este mereu apreciată. Animă pereții, pot scoate din banal o încăpere și desigur expunerea în sine este o atracție – culoare, stil și o interpretare pe care o face fiecare privitor.

Specialiștii spun că de mare importanţă este și locul în care se va plasa un tablou – de preferat este să se aleagă un punct strategic. Pentru un aer sofisticat și trendy, cheia succesului este de a plasa tabloul ales în zona în care se și integrează foarte bine cu designul de interior.

Tablouri pe gusturi moderne

O preferință aparte o manifestă publicul față de tablouri canvas living. Acestea sunt variante mai moderne, de artă contemporană. În plus, sunt o alternativă, o variantă deosebită față de cele clasice. Alegerile sunt variate și țin de  preferințele fiecăruia. Spune o vorbă că gusturile nu se discuta, însă cu toate acestea un reper al stilului trebuie să existe pentru ca tabloul ales să fie pus într-o lumină bună, să fie apreciat și deopotrivă să creeze acel efect scontat pentru întreaga încăpere – de a anima, de a face spațiul să pară mai atractiv, primitor și călduros.

Tablourile canvas pot avea sau nu ramă, iar magazinele de specialitate întâmpină clienții cu tot felul de variante, fiind pregătiți să facă față cerinţelor, oricare ar fi acestea. În această categorie se înscrie și magazinul printly.ro.

Unele voci afirmă că rama unui tablou este o formă a perfecțiunii, de a pune în lumină favorabilă și de a accentua pânza în sine, imaginea. O alegere inspirată în acest sens este ca rama să fie pe aceeași lungime de undă din punct de vedere cromatic, dar și ca design, arătând apartenență și armonie cu stilul interior.

Oferta Printly

Dacă ești curios de o variantă calitativă și interesantă poți cerceta oferta de la Printly. Echipa bine pregătită este gata să imprime orice tip de fotografie pe pânza de canvas, cu ajutorul unor echipamente speciale. Cerneala folosită este una originală, ceea ce contribuie la calitatea rezultatului. Se completează cu sistem de prindere stabil și cu posibilitatea de a alege o ramă la fel de potrivită. Efectiv este vorba despre o muncă de asamblare manuală ce întregește actul creativ și te face să apreciezi și mai mult rezultatul.

Poți alege un tablou canvas la dimensiuni de 40×50 sau ceva mai mare, de 70×100. În funcție de locul ales unde vei dori ca acesta să troneze, vei alege în consecință. Nu este de ignorat că un astfel de produs se poate personaliza de asemenea la alte dimensiuni și cu alte rame în funcție de specificațiile fiecăruia. Pentru ca livingul tău să prindă viață și să fie o imagine a bunului gust, alegerea acestui tip de tablou este minuțioasă, dar merită. Drept răsplată posesorul va primi și o garanție care să demonstreze că tabloul va încânta vizual timp îndelungat.

Pentru că vremurile moderne nu trebuie să însemne că uităm de artă și de decorațiuni calitative, Printly.ro vine cu o ofertă variată de tablouri ce merită cu siguranță atenția celor interesați de decorațiuni interioare.

Related posts

Transformarea unui pod intr-un loft ultramodern

Adina Meyers

Amenajare shabby chic

Adina Meyers

ArtDeco: Alege autocolantele pentru un aer fresh în casa ta

Adina Meyers