Chiar daca deseori ne plangem din cauza lipsei spatiului, unele zone ale ale casei sunt complet nevalorificate. Printre spatiile “moarte” ale unei incaperi se numara si colturile, complet ignorate in amenajare, dar cu un mare potential.

Daca mobilierul nu include si colturile, aceste spatii sunt trecute cu vederea. Din fericire, colturile pot fi utilizate atat pentru depozitare, cat si in scop decorativ. De exemplu, colturile sunt locurile ideale pentru montarea unor rafturi pentru depozitarea cartilor. Pentru un plus de originalitate, puteti realiza pe comanda corpuri de mobilier cu design spectaculos care sa serveasca atat pentru depozitarea maruntisurilor, cat si ca suport pentru obiectele decorative.

De asemenea, colturile sunt spatii perfecte pentru expunerea decoratiunilor sau obiectelor mari, cu design original sau atipic. De exemplu, o oglinda veche, asezata strategic in coltul incaperii, va deveni punctul de atractie al livingului, daca acesta este amenajat in stil vintage. Chiar si o simpla scara poate completa frumos o astfel de amenajare.

In cazul in care incaperea este mare, unul din colturi acesteia poate fi utilizat pentru crearea unui “colt de lectura”. Un fotoliu, un taburet, o polita pentru carti si… decorul e gata.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Articole similare

Evadare din centrul Bucureştiului către periferie

Redactia

Transforma-ti apartamentul mic intr-unul frumos si functional. Partea I

Redactia

3 motive pentru care sa alegi peretii colorati in locuinta ta

Redactia

1 comment

Zxkwbcs 16 April, 2020 at 12:40 am

The with not many prosthetist binds or rickets to conn us safeguard mingling generic sildenafil when to take

Reply

Lasă un comentariu