Chiar daca deseori ne plangem din cauza lipsei spatiului, unele zone ale ale casei sunt complet nevalorificate. Printre spatiile “moarte” ale unei incaperi se numara si colturile, complet ignorate in amenajare, dar cu un mare potential.

Daca mobilierul nu include si colturile, aceste spatii sunt trecute cu vederea. Din fericire, colturile pot fi utilizate atat pentru depozitare, cat si in scop decorativ. De exemplu, colturile sunt locurile ideale pentru montarea unor rafturi pentru depozitarea cartilor. Pentru un plus de originalitate, puteti realiza pe comanda corpuri de mobilier cu design spectaculos care sa serveasca atat pentru depozitarea maruntisurilor, cat si ca suport pentru obiectele decorative.

De asemenea, colturile sunt spatii perfecte pentru expunerea decoratiunilor sau obiectelor mari, cu design original sau atipic. De exemplu, o oglinda veche, asezata strategic in coltul incaperii, va deveni punctul de atractie al livingului, daca acesta este amenajat in stil vintage. Chiar si o simpla scara poate completa frumos o astfel de amenajare.

In cazul in care incaperea este mare, unul din colturi acesteia poate fi utilizat pentru crearea unui “colt de lectura”. Un fotoliu, un taburet, o polita pentru carti si… decorul e gata.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Poti schimba aspectul locuintei tale atunci cand stii sa te joci cu nuantele de culoare – iata cum faci asta

Adina Meyers

Cateva electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din nicio camera de camin

Adina Meyers

Intimitate si delicatete intr-o rezidenta de lux

Adina Meyers