Despre roșu se știe că este o culoare plină de viață, energică și caldă. Turcoazul aduce aminte de vară și de mare și ne place, chiar dacă este o culoare rece.

Ți-am pregătit câteva interioare creative, unde vedete sunt roșul și turcoazul. Vei vedea cât de ușor este să integrezi aceste două culori în casa ta și cum poți să schimbi atmosfera cu câteva accente de culoare.

Peretele din spatele tăbliei patului, vopsit turcoaz poate fi fundalul perfect pentru câteva stickere decorative. De exemplu, poți opta pentru copaci albi, care prin verticalitatea lor fac ca spațiul să se mărească vizual în sus. Accentele de roșu sunt cele care completează paleta cromatică. Câteva păsări roșii și o pernă au fost de ajuns pentru ca interiorul să capete o notă de dinamism.

O bucătărie plină de personalitate are nevoie de culori pe măsură. De ce să nu alegi roșu și turcoaz pentru bucătăria ta? Mobilierul din lemn poate fi ușor vopsit în acestea două culori, în cazul în care nu îl găsești ca atare pe piață. Dacă vrei să obții o atmosferă mai degrabă caldă, mizează pe o cantitate mai mare de roșu (în acest caz toate scaunele sunt roșii), iar dacă din contră, te gândești la o atmosferă mai rece, alege majoritatea mobilierului în turcoaz. 

Cu atât de multă culoare în jur, ar trebui să păstrezi restul amenajării cât mai simplă. Optează pentru pereți albi, simpli, iar compoziția totală de culoare va fi perfectă.

Un living colorat va atrage cu siguranță toate privirile. Secretul este să reușești să dozezi culorile astfel încât compoziția per total să fie una echilibrată. 

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Miele lansează o nouă gamă de mașini de spălat rufe profesionale cu un nou sistem de închidere a ușii, unic pe piață

Adina Meyers

Definește-ți stilul mansardei cu VELUX Colour By You – cea mai colorată colecție de rulouri opace!

Adina Meyers

Dormitorul din mansarda

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe