Amenajari Interioare

Care sunt tendințele în design interior pentru anul 2023

Sursa foto: Shutterstock

Imaginea poate fi descărcată de aici

Te pregătești pentru renovarea apartamentului sau vrei să-ți amenajezi casa în tendințe? Îți prezentăm în continuare trendurile anului 2023 în design interior, ca să cumperi mobilier modern, accesorii și decoruri recomandate de specialiștii în amenajări casă și grădină.

Alege culori naturale și imprimeuri uni la amenajarea livingului

Cea mai importantă cameră din locuință este livingul, unde întreaga familie petrece orele de relaxare, savurează masa de seară sau se strânge la reuniunile de Sărbători. Ca să creezi un ambient modern și agreabil, alege nuanțe naturale, culori calde și texturi simple. Punctează din loc în loc cu accente neon sau argintiu metalizat, ca să inviorezi sufrageria și să delimitezi zona de dining, spațiul de relaxare, barul, terasa. 

Folosește multă lumină naturală, care să dea un plus de strălucire întregii încăperi. Creează game cromatice formate din cel mult trei culori. Include în lista de cumpărături scaune, canapele, draperii sau perne decorative în nuanța viva magenta, pentru că aceasta este culoarea anului 2023.

Cumpără mobilă multifuncțională cu design minimalist

Dacă vrei să schimbi mobila în casă, acum este momentul. Se poartă corpuri de mobilier simple, cu rol multifuncțional și design minimalist. Tendințele anului sunt piese modulare, structuri extensibile, originalitate pusă în practică în cele mai neașteptate moduri.

Această abordare se reflectă în accesibilitatea seturilor de mobilier și a pieselor statement pe care le cauți pentru living, dormitor sau camera de lucru. Beneficiezi de oferte atractive, de exemplu de aici poți să cumperi mobilă în rate fără dobândă*, prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj.

Urmărește promoțiile din rețeaua de magazine partenere CardAvantaj și achiziționează online sau din showroom mobilă pentru casă și grădină, la prețuri excelente, cu discounturi semnificative. Fie că alegi un design nordic sau minimalist, optezi pentru un living boho chic ori un dormitor clasic, te bucuri de cel mai bun raport calitate-preț la sute de articole în rate cu dobândă zero*, la cei mai mari retaileri din țară.

Optează pentru materiale sustenabile 

Tendințele în design interior pentru anul 2023 stau sub semnul sustenabilității. Fii în trend și cumpără mobilier din materiale ecologice, draperii și huse din țesături reciclate, corpuri de iluminat cu eficiență energetică superioară.

Pentru zugrăveli, placări, izolații termice și finisaje alege materialele compozite de tip polimeric, dar și cu matrici metalice, de carbon și grafit sau matrici ceramice. Se remarcă în tendințe texturile de metacril, fibră de carbon, corian, cuarț compozit, terrazzo.

Urmează tendințele în design interior pentru 2023 și cumpără inteligent, ca să-ți mobilezi casa la cele mai bune prețuri, să alegi decorațiuni moderne, pentru un stil de viață confortabil și stilat.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Related posts

Idei pentru folosirea rosului in amenajarea unei bai

Adina Meyers

22 de idei pentru mobilierul apartamentelor de mici dimensiuni

Adina Meyers

Dulapul metalic, cea mai eleganta solutie pentru gradina sau garajul casei tale

Adina Meyers