LifeStyle

Picanterii de Bucuresti, targ de produse decorative si podoabe handmade, vine pe 5 si 6 mai la Expo Casa Mea

Picanterii de Bucuresti isi propune sa le ofere bucurestenilor de azi un alt fel de petrecere a timpului liber, intr-o atmosfera de bon goût a epocii de aur a Micului Paris. Totodata, targul de altadata promoveaza creatia artistica si lucrul manual, autenticul si frumosul, in defavoarea kitschului si a lucrurilor de serie.

Picanterii de Bucuresti se doreste a fi un loc care sa reinvie atmosfera Capitalei interbelice. Spatiul evenimentului va gazdui produse manufacturate, dar si expozitii de fotografie, pictura, design si decoratiuni interioare, pe teme legate de Micul Paris si locuitorii sai. Nu vor lipsi atelierele de creatie artistica, unde bucurestenii dichisiti vor putea realiza palarii de epoca, podoabe, portrete, tablouri decorative etc.

Pentru pasionatii de pictura si colaje se vor deschide ateliere de carti postale interbelice si tablouri decorative.
• Vor fi amenajate spatii de lucru unde artistii si publicul larg vor interactiona, realizand impreuna diverse obiecte sau lucrari in conformitate cu tematica Expo Casa Mea (exemplu: veioze, cutii, fotografii, tablouri decorative, atelier de reciclare creativa etc.).
• Produsele expuse vor avea legatura cu casa: obiecte decorative handmade (cutii de bijuterii, oglinzi, veioze, aplice din materiale reciclabile, obiecte de anticariat etc.).

In spatiul Picanterii de Bucuresti vor exista si masini de epoca care vor putea fi fotografiate de vizitatori.

„Targul de altadata Picanterii de Bucuresti” face parte din seria de evenimente conexe dedicate publicului vizitator Expo Casa Mea.

Mai multe informatii despre locatie si program gasiti pe www.expocasamea.ro.

Evenimentul este organizat de Medien Holding, cel mai dinamic trust media romanesc, si Nexidian International, integrator de servicii in domeniul promovarii prin targuri internationale si consultanta pentru industria de targuri si expozitii.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira si umor Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media Medien Events si Medien Conferences.

Nexidian International ofera servicii specifice pentru internationalizarea firmelor romanesti, prin cresterea si diversificarea exporturilor acestora. Nexidian International este un integrator de servicii in domeniul promovarii prin targuri internationale, un organizator si un consultant in management pentru industria de targuri si expozitii. Nexidian International concentreaza experienta si expertiza acumulate timp de zeci de ani, la cel mai inalt nivel international.

Related posts

CONCURS: Câștigă o fântână decorativă de la bluConcept

Adina Meyers

Dezumidificator, uscator de rufe sau calorifer? Care este cel mai bun mod de a usca rufe in casa

Adina Meyers

Wim Vandekeybus și compania Ultima Vez, la explore festival #12

Adina Meyers