LifeStyle

Vacanta cu surprize…placute

Daca unii vor merge in tabere sau la tara la bunici, pentru cei ramasi in Capitala nu sunt foarte multe activitati interesante de facut.

Dar iata o propunere interesanta: o “Expozitie de iepurasi, pasari si animalute de colectie” care se va desfasura in perioada 11-22 aprilie in Soseaua Pantelimon, langa OMV, pe locatia fostei fabrici Electroaparataj.

Printre cele 300 de animalute gasiti: iepurasi germani, “cap de berbec” si de Angora, gaini indiene, chinezesti, englezesti sau americane, porcusori de Guineea si chinchilla, simpatici papagali si porumbei, pauni si fazani, dar si cateva vedete surpriza ale expozitiei. Toate acestea ii asteapta pe vizitatori, timp de 11 zile, aici in  Soseaua Pantelimon –la Electroaparataj, pentru o experienta de neuitat.

Detalii despre eveniment se gasesc pe site-ul: www.nextlevelevents.ro.

Pentru ziua de 14 aprilie, incepand cu orele 12.00, este pregatita „Competitia de prins iepurasi”, actiune la care pot participa copiii cu varste intre 3 si 5 ani. Marele premiu: un iepuras viu!

Pentru data de 16 aprilie este pregatita „Competitia de prins puisori de gaina” care va incepe la orele 16.00; premiantii vor pleca acasa cu „cocosi juniori” si puicute.

Locurile sunt limitate! Inscrierile se fac la locatie.

Accesul copiilor cu varsta de pana la 10 ani, insotiti de un adult este gratuit. Pentru adulti pretul biletului este de 5 lei.

Organizatorii evenimentului sunt Next Level Events si “Asociatia crescatorilor de pasari de genoteca din Bucuresti si judetul Ilfov – Pajura”.

 Publicul este asteptat de miercuri 11 aprilie, incepand cu orele 12.00, pana la orele 20.00, joi si vineri de la 10.00 la 20.00, iar sambata 14 aprilie de la 10.00 pana la orele 16.00. Dupa pauza de o zi impusa de sarbatorirea Pastelui redeschidem expozitia luni 16 aprilie, a doua zi de Pasti, incepand cu orele 14.00, pana la orele 20.00.

Din 17 pana in 22 aprilie programul de functionare va fi de la orele 10.00 la 20.00

Related posts

4 lucruri fascinante despre cadouri

Adina Meyers

Recomandari de frumusete pentru debutul lui 2021

Adina Meyers

Gradina de primavara a Gradinii cu Artisti se deschide la Merlock!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe