LifeStyle

Pianista Alice Sara Ott – interviu audio-video la Radio Romania Muzical

In 1 si 8 aprilie, emisiunea „Povestile de succes ale muzicii” programeaza interviul acordat de Alice Sara Ott in exclusivitate pentru Radio Romania Muzical. Inainte de ultima repetiţie pe pianul de concert Steinway pianista a purtat un lung dialog cu realizatoarea Monica Isacescu. Tonul relaxat al discuţiei, volubilitatea invitatei, placerea cu care vorbeste despre muzica lui Liszt, Chopin, Beethoven, dar si despre radacinile sale asiatice sau despre cultura japoneza sunt cateva dintre punctele de interes ale dialogului programat in doua parţi, duminica, 1 si 8 aprilie, de la ora 10.30 sau, in reluare, de la ora 22.00. Interviul va fi completat de fragmente sonore din inregistrarile artistei. La data difuzarii primei emisiuni, pe site-ul www.romania-muzical.ro, publicul are acces si la versiunea audio-video a interviului, dar si la fragmente video inregistrate pe parcursul recitalului susţinut de Alice Sara Ott.

Inregistrarea audio a concertului va fi difuzata in integralitatea ei, vineri, 13 aprilie, de la ora 19.00. Programul prezentat de Alice Sara Ott in 24 martie a cuprins Variaţiunile KV573 scrise de Wolfgang Amadeus Mozart pe o tema de Duport, Sonata op.2 nr.3 de Ludwig van Beethoven, Suita „Tablouri dintr-o expoziţie” de Modest Musorgski, fiind intregit de cele doua bisuri oferite de artista: Studiul nr.3 „La Campanella” de Franz Liszt si Bagatela „Für Elise” de Ludwig van Beethoven.

Inregistrarea recitalului susţinut de Alice Sara Ott este si una dintre ofertele Radio Romania Muzical pentru Uniunea Europeana de Radio.

Alice Sara Ott, care anul acesta implineste 24 de ani, este o artista extrem de apreciata de critica si public, avand deja o consistenta cariera internaţionala. A concertat, ca solista, cu Filarmonica din München, Orchestra Simfonica din Londra, Filarmonica din Rotterdam sau Filarmonica Ceha si a aparut in recitaluri alaturi de Lars Vogt, Peter Sadlo si Jan Vogler, intre alţii.

Emisiunea « Povestile de succes ale muzicii », programata in fiecare duminica la Radio Romania Muzical de la ora 13,30 si in reluare de la ora 22,00, cu arhiva audio online la adresa www.romania-muzical.ro, aduce in prim plan cele mai importante nume ale artei interpretative actuale, in cadrul unor dialoguri nonconformiste despre viaţa si muzica. Realizatori : Monica Isacescu si Stefan Costache.

Related posts

Fii și tu un erou pentru copii! – Începe cea de-a 6-a ediție a campaniei de responsabilitate socială PROFI

Adina Meyers

(P) Noble Drinks & Networking Events – intalniri lunare de business la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

Adina Meyers

Flavia Mihășan este noul brand ambasador Vitamin Well România

Adina Meyers