LifeStyle

Photoderm – cea mai sigura fotoprotectie pentru intreaga familie!

Produsele Photoderm au fost create pentru a asigura toata fotoprotectia de care au nevoie membrii familiei, fiind extrem de usor de aplicat si protejand pielea in profunzime.

Toate produsele Photoderm sunt rezistente la apa si transpiratie, fotostabile si non-comedogene.

Si, pentru ca se anunta o vara incendiara, Bioderma Romania a pregatit doua pachete promotionale Photoderm, special gandite pentru a acoperi nevoia de protectie solara a tuturor, la un pret imbatabil.

Pachetul Family Protection asigura fotoprotectie optima pentru tine si familia ta, tratand cu delicatete chiar si pielea fina a celor mici, totul cu un avantaj de pret de 35%*!

Photoderm Kid SPF 50+, 200 ml

Fotoprotectie maxima, specifica pentru pielea sensibila a copiilor. Dubla protectie impotriva degradarii ADN-ului celular. Previne aparitia arsurilor solare. Textura ultrafluida, invizibila, fara parfum.

Photoderm Spray SPF 20, 400 ml

Fotoprotectie medie cu textura ultrafluida si parfumata, intr-un flacon economic, pentru intreaga vacanta.

Pachetul Bronzage Chic te asigura ca vei obtine un bronz rapid si uniform, lasandu-ti pielea stralucitoare si catifelata toata vara.

Avantaj pret: 30%**!

Photoderm Bronz SPF 40, 200 ml

Primul spray care activeaza, intensifica si prelungeste bronzul, asigurand o fotoprotectie inalta. Textura ultrafluida, invizibila si parfumata delicat. Medaliat cu aur de catre revista franceza Votre Beauté, pentru cel mai inovator produs al anului 2009!

Photoderm Lotiune Reparatoare Dupa Plaja, 200 ml

Hidrateaza si calmeaza pielea dupa expunerea la soare.

Reduce uscaciunea cutanata, prelungind astfel bronzul.

Related posts

City break 2020: 10 destinații deosebite care merită văzute

Adina Meyers

Oamenii diferiti dorm diferit

Adina Meyers

Concursul „Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” si-a desemnat castigatorii

Adina Meyers