Amenajari Interioare LifeStyle

De ce să alegi un aparat de aer condiționat din oferta E.ON Cool 

Odată cu venirea toamnei, se resimt temperaturile scăzute chiar și în casele noastre. În această perioadă simți nevoia de puțină căldură, in special în diminețile și serile răcoroase, dar nu atât de mult încât să pui centrala în funcțiune.

Dacă aparatul tău de aer condiționat este vechi, probabil nu îl poți utiliza pentru încălzire în zilele friguroase..Însă avem pentru tine un pont bun – acum poți achiziționa oferta E.ON Cool și ai parte de un pachet complet care te scapă de orice bătaie de cap.

În comparaţie cu alte oferte, E.ON Cool nu se oprește la livrarea echipamentului. Această soluție îți oferă totul, de la livrare şi montaj aer condiționat, până la servicii post-instalare pentru ca tu să te bucuri de temperatura ideală la tine acasă, indiferent de anotimp.

Ai la dispoziție o varietate de opțiuni  

Fiecare gospodărie are nevoi diferite și tocmai de aceea este important să ai varietate, atât din punct de vedere al design-ului, dar mai ales al capacității și al consumului de energie electrică.

E.ON Cool îți pune la dispoziție aparate de aer condiționat de la branduri cunoscute precum Gree – cel mai premiat brand în aer condiționat, dar și Bosch, Fujitsu sau Yamato. Acestea au capacitate de 9000 BTU/h, 12000 BTU/h sau 18000 BTU/h, dispun de control inteligent prin Wi-Fi și au un nivel de zgomot redus. Poți alege exact varianta care se potrivește pentru casa ta.

Ai transport și montare aer condiționat inclus

Da, ai auzit bine. După ce te sfătuiești cu un consultant E.ON, alegi cel mai potrivit aer condiționat pentru casa ta și semnezi contractul, specialiștii ajung la tine și realizează montajul. Nu este nevoie să te deplasezi nici măcar pentru semnarea contractului, totul este digitalizat. Trebuie doar să aștepți produsul și echipa de instalare aer condiționat acasă.

Te bucuri de eficiență ridicată și costuri reduse

Aspectul financiar contează când iei astfel de decizii. Achiziționarea unui aparat de aer condiționat scoate din bugetul tău o sumă pe care o poți resimții. În plus, dacă alegerea tipul de produs nu este una inspirată, poate genera o cheltuială extra la factura lunară de electricitate.

Din fericire, cu soluția E.ON Cool nu trebuie să îți faci griji în aceste privințe, ba dimpotrivă, poți face planuri pentru următoarul concediu.

Achiziţionezi aer condiționat cu plata în rate lunare

Cine spune că trebuie să îți dai peste cap bugetul?! Îți iei E.ON Cool și achiți în rate lunare fixe pe 1, 2 sau 3 ani. Scapi de stresul plăţii integrale sau a avansului și ai zero cheltuieli neprevăzute pe durata contractului.

Primești facturi mici la electricitate

Spune adio facturilor mari. Toate produsele din oferta E.ON Cool au o eficiență energetică ridicată și folosesc tehnologie Inverter care înseamnă confort optim pentru tine și un consum de electricitate redus cu până la 33% pentru bugetul tău.

Economisești mai multă energie și mai mulți bani = te bucuri mai mult de natură și de viață.

Extra: beneficiezi de servicii tehnice și garanție extinsă pentru aerul condiționat

Faci echipă pe termen lung cu furnizorul tău pentru că ai o garanție extinsă de 5 ani pentru produsul achiziționat. Pe lângă transportul și montajul asigurat, E.ON Cool are o serie de beneficii menite să te ajute oricând ai nevoie și să îți ofere timp pentru tine.

Când alegi acest pachet, alegi un partener de încredere care se ocupă în locul tău de:

  • întreținerea aerului condiționat,
  • curățarea și igienizarea periodică,
  • intervenții 24/7 la instalația electrică.

În plus, ai reduceri și după instalare dacă recomanzi soluția E.ON Cool prietenilor tăi și intrați în programul E.ON Friends. Ai 100 lei reducere pentru fiecare contract nou încheiat ca urmare a recomandării tale. Mai multe recomandări, mai puțin de plătit!

Ce mai aștepți? Dă start confortului în căminul tău!

Related posts

Instalarea ferestrelor de mansarda si a ramelor de etansare

Adina Meyers

Inaugurarea noului spatiu In Culise cu trei nopti de petrecere ca In povesti

Adina Meyers

Cateva sfaturi care sa te ajute sa lupti cu alergiile din propria casa

Adina Meyers