Nimeni nu se gandeste ca, atunci cand trebuie sa-si accesorizeze casa, o poate face si cu cateva perne alese atent, cu modele speciale sau culori care completeze interiorul locuintei.

Cum alegem pernele decorative 

Ei bine, aceasta alegere este facuta in functie de interiorul casei tale, se culorile de pe pereti sau chiar de lenjeria patului, daca aducem in discutie si dormitorul.

Fie ca optati pentru perne cu modele jucause, care ofera interiorului sobru un plus de culoare si copilarie (vezi foto1), fie ca optati pentru perne decorative de culoare neagra care sa se imbine cu peretii negri sau albi (vezi foto2), acestea iti schimba total interiorul casei tale.
Mai multe modele puteti gasi pe site-ul Bonami; acolo puteti gasi zeci de modele de perne decorative pe care le puteti achiziona la preturi avantajoase.

Foto 1 / www.bonami.ro


Dar ce alte optiuni mai avem atunci cand vrem sa cumparam pernute decorative?

Foto 2 / www.bonami.ro


Ei bine, pe piata se gasesc mii si mii de culori si modele de perne mici pentru decorare in casa. Multe pot fi puse pe canapea si ii pot schimba, inevitabil, infatisarea (vezi Foto3)


Foto 3 / www.bonami.ro


Cu ciucuri sau fara, in culori inchise sau deschise, ele iti pot schimba modul in care casa ta arata. Spre exemplu, daca pui in sufragerie cateva astfel de perne, invitatii care vor trece pe la tine vor si mai mult decat incantati de schimbarea pe care ai adus-o casei tale. Unii dintre ei se vor declara chiar uimiti de modelele pernelor tale decorative (Vezi foto4).

Foto 4 / www.bonami.ro

Related posts

Trucuri pentru amenajarea unei bucatarii

Adina Meyers

Aproape de Bucureşti: locuinţă modernă, spaţioasă şi foarte frumos personalizată

Adina Meyers

Despre cat de utila este o masina de tocat carne si cum o alegi pe cea mai buna

Adina Meyers