Aranjarea casei depinde de foarte multi factori in ziua de azi. Dar una dintre cele mai interesante aranjamente este cea care are care punct principal, obiectele cu tente marine si culori de albastru, alb sau rosu.

Aceasta schimbare este oricand binevenita pentru casa ta, deoarece ea iti schimba total infatisarea dormitorului, a sufrageriei sau chiar a bucatariei prin culorile incredibile care iti dau un aer marin.

Albastrul combinat cu alb, imprimat pe fetele de perna si pe asternuturile de pat din dormitor te vor face sa crezi ca in orice moment, pe langa tine va trece o barca cu cativa marinari in ea si te vor saluta.

Tema marina / Foto: www.bonami.ro


Ce-i drept, nici sufrageria nu va scapa de o schimbare totala. Pernele decorative pot fi aranjate pe pereti sau pe canapea, ele purtand pe ele modele care mai de care mai „marine”, ancore, noduri pescaresti sau faruri care se regasesc la marginea marilor si care lumineaza calea marinarilor.

Tema marina / Foto: www.bonami.ro


 

In bucatarie, lucrurile stau putin diferit. Farfuriile de la Bonami iti aduc o schimbare de infatisare a veselei din spatiul destinat servirii mesei. Avand pe ele modele de pestisori desenati cu un albastru marin, cand vei manca din ele, vei avea senzatia ca te afli la malul marii egee, pe o terasa in Grecia, savurand o masa speciala cu vantul sarat al marii in par.

Tema marina / Foto: www.bonami.ro

Related posts

Care sunt cele mai importante 5 beneficii ale cabinelor de duș din sticlă?

Adina Meyers

5 idei de cadouri practice pentru bucatarie pe care orice nou proprietar si le doreste

Adina Meyers

Vopsire decorativă: ce este pictura „faux”

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe