Amenajari Interioare

Pereții despărțitori de apă – întotdeauna în tendințe

Lumea designului interior se reinventează de la an la an. Dacă anul trecut, designerii de interior mizau pe culori tari, ce evidențiau anumite piese de mobilier și dorința proprietarului locuinței de a păși în afara sferei de confort, acum ne-am întors la tonuri neutre și ambianțe calde. Anul acesta este posibil să dorim să ne redecorăm din nou locuințele în funcție de noile tendințe.

Cert este că, indiferent de schimbările din lumea designului de interior, trebuie să mizăm întotdeauna pe anumite elemente de decor ce nu vor îmbătrâni niciodată, nu își vor pierde frumusețea și vor fi mereu la modă. Evergreen-ul în designul interior este tendința numărul unu, așa că ar fi bine să ne orientăm spre acest tip de alegeri, ce ne vor ajuta nu numai să ne bucurăm mereu de un spațiu contemporan, dar și să ne protejăm bugetul de șocuri cauzate de nevoia de a redecora prea des.

De aceea, vă atragem atenția asupra conceptului pereților despărțitori din apă. Aceste perdele de apă sunt deseori prezente în spații mari, precum restaurante, hoteluri și centre comerciale, însă s-au „infiltrat” treptat, treptat și în reședințele private.

Remarcabili datorită spectaculozității și ușurinței cu care se integrează în aproape orice interior, pereții despărțitori din apă nu se vor lăsa înduplecați prea curând să părăsească casele iubitorilor de frumos, confort și natură.

Modele disponibile fie în varianta clasică, din sticlă, sau cea premium sub forma Pânzelor de Apă din țesătură specială inoxidabilă, acestea reinventează decorul unei reședințe prin simpla lor prezență. Atrăgând atenția asupra valurilor liniștitoare și invitând la destindere, acești pereți de apă sunt nu numai un element de decor practic și inovator, ce delimitează ingenios spațiile din locuință, ci și un element benefic pentru sănătatea celor ce se bucură de prezența lor.

Conceptul pereților despărțitori de apă cuprinde o gama foarte variată de personalizări, ce le oferă flexibilitatea de a se integra în amenajări cu diverse stiluri de design. Cele mai întălnite modele de pereți de apă sunt cele care separă livingul de bucătărie sau zona de living de o terasă sau un hol de trecere. Ca zone des folosite pentru amplasarea acestor pereți de apă sunt și holurile de intrare, unde prezența lor te întâmpină cu prospețime.

Creând o atmosferă liniștitoare, accentuată de șoaptele căderii de apă, acest tip de fântână pentru interior invită calmul și relaxarea în reședință. Mai mult decât atât, valurile de apă ce se preling pe suprafața fântânii aduc un efect de blurare între cele două zone, oferind un plus de intimitate. Efectul de separare al spațiilor este creat instant la pornirea fântânii datorită peretelui de apă ce se formează instant. La fel de ușor, cu o simplă apăsare de buton pentru oprirea peretelui de apă, spațiul se deschide si permite vizibilitatea completă.

Dacă v-am captat atenția cu acest element de design interior, puteți vedea câteva proiecte ce ilustrează cu succes frumusețea și utilitatea pereților despărțitori de apă aflate în portofoliul bluConcept. Echipa bluConcept se dedică exclusiv construcției și instalării de pereți de apă și fântâni decorative, folosind materiale inovatoare și ecologice, filtre și sterilizatoare de calitate, precum și sisteme de iluminat ce potențează efectul impresionant al valurilot de apă. Materialele din care sunt realizați pereții despărțitori de apă asigură longevitatea acestora, iar procesul de execuție va permite proprietarului să își pună amprenta personală asupra designului final. 

Related posts

Casa de langa apa

Adina Meyers

Statie de calcat sau fier de calcat obisnuit? Afla ce ti se potriveste cel mai bine

Adina Meyers

Genoveva Hossu, primul ambasador JAB Anstoetz

Adina Meyers