Amenajari Interioare

Bricomix.ro – Care sunt avantajele si dezavantajele utilizarii unui aparat de curatat cu aburi?

Igienizarea si curatarea propriei locuinte este o activitate ce trebuie inteprinsa cat mai des, insa, de cele mai multe ori, timpul necesar este unul indelungat, iar aceasta este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane.

Cu toate acestea, aparatele electrocasnice actuale urmaresc facilitarea acestei activitati, asa cum este cazul acestui aparat de curatat cu aburi disponibil in conditii optime de achizitie.

Cum functioneaza un astfel de aparat ?

Cu ajutorul unui astfel de aparat, pot fi curatate suprafete precum gresia, faianta, parchetul sau diferite locuri greu accesibile din interiorul locuintei.

Acesta functioneaza pe baza de apa calda, aburii ajutand, in multe cazuri, la degresarea grasimii de pe unele suprafete.

Care sunt avantajele oferite de catre un aparat de curatat cu aburi ?

        –  Omoara toti germenii si toate bacteriile

Datorita aburului, germenii si bacteriile sunt inlaturati, astfel ca pericolul provocat de prezenta acestora nu mai reprezinta o problema.

De  retinut este faptul ca aceasta igienizare se realizeaza doar cu ajutorul apei calde, nefiind nevoie de agenti chimici sau diferite astfel de produse de igienizare.

        –  Folosirea apei de la robinet

Curatarea se poate realiza cu ajutorul apei de la robinet, iar acest lucru este posibil datorita filtrului de calcar activ, al carui principal rol este acela al decalcifierii apei. Este necesar ca acest filtru sa fie schimbat o data la 6 luni, pentru rezultate cat mai bune.

        –  Pot fi curatate o multime de suprafete, cat mai diverse

Pe langa igienizarea gresiei, a faiantei sau a parchetului, cu ajutorul unui aparat de curatat cu aburi se pot igieniza cabinele de dus, cazile, chiuvetele sau chiar usa cuptorului, atat in interior cat si in exterior.

        –  Usurinta de manevrare

Aceste produse pot fi manevrate extrem de usor, incat greutatea lor este una foarte mica, neatingand 1 kg, iar forma lor permite, de asemenea, o manevrabilitate cat mai facila. De asemenea, forma sa il face capabil de a curata spatiile greu accesibile, avand o terminatie lunga.

Electrocasnice dedicate sigurantei si igienizarii casei

Cu toate acestea, in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de produs, pe langa avantajele pe care le ofera, trebuie sa se tina cont si de urmatoarele aspecte:

        –  Durata de functionare variaza intre 15 si 30 de minute, ceea ce inseamna ca un aparat de curatat cu aburi nu este recomandat in situatia in care timpul necesar curatarii unei anumite suprafete poate depasi o jumatate de ora;

        –  Unele dintre ele nu au acumulatori, astfel ca functioneaza doar pe baza bateriilor. Chiar daca pretul nu este unul ridicat, in timp achizitionarea bateriilor se poate face simtita, intrucat dupa doar 30 de minute de functionare, este necesara schimbarea acestora.

Cu toate acestea, decizia achizitionarii unui astfel de aparat se afla la latidudinea fiecarui client, in functie de ceea ce isi doreste de la un aparat de curata cu aburi.

Bricomix.ro are in stoc cateva astfel de produse, iar acestea pot fi comandate foarte usor, prin simpla plasare a comenzii sau prin intermediul e-mailului, la adresa office@bricomix.ro

Plata se poate realiza prin virament bancar, prin intermediul cardului de credit sau direct, in momentul in care comanda este livrata.

Date de contact

In cazul in care exista intrebari sau nelamuriri, personalul magazinului se afla intotdeauna la dispozitia clientilor, la numarul de telefon 0732 610 473

Pentru mai multe detalii, accesati website-ul: www.bricomix.ro

Related posts

3 idei perfecte de cadouri de casă nouă 

Adina Meyers

3 aparate care te pot ajuta sa intretii curatenia atunci cand ai un timp limitat

Adina Meyers

Casa in stil american la Balotesti

Adina Meyers