Cu mobilierul de la Bell’Agio Casa, dorinta lor se transforma in realitate, iar decorul are detalii atat de bine puse la punct, incat juri ca este autentic, din poveste.

Pat cu tablii, noptiera, comoda cu oglinda, birou cu rafturi suspendate si multe alte piese bogat ornamentate compun mobilierul unei camere, care pentru unii poate parea incarcata. Nu si pentru o fetita cocheta, careia ii plac lucrurile frumoase, feminine, si care isi doreste sa aiba aceleasi lucruri ca mama ei.

Mobilierul clasic, cu lucratura delicata si aplicatii elaborate, pare desprins dintr-o alta epoca. Drapajele brodate, bogat accesorizate cu elemente de pasmanterie, amintesc de tesaturile fine pe care, inainte, fetele le coseau manual. Intregul decor este un tot unitar, chiar si arhitectura camerei cu glasvanduri inalte si stucaturi contribuie la crearea unei atmosfere de epoca perfecte. Finisajul alb al mobilierului deschide foarte mult camera, care altfel este destul de aglomerata cu jucarii si accesorii in miniatura. Spatiile de depozitare pentru lucrurile si obiectele personale sunt insa pe masura unei viitoare doamne: patul este prevazut cu ladita care acum este utilizata si ca scara pentru accesul in patul inalt, comoda are numeroase sertare pentru lenjerie, iar ansamblul de birou are atat rafturi deschise, cat si sertare suplimentare.

Related posts

Accente colorate într-o cameră de copil

Adina Meyers

Cum să construiești un gard din lemn

Adina Meyers

Ce cantitate de rufe trebuie sa folosim in masina de spalat

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe