LifeStyle

Franke design inovator

Franke si-a asumat inca de la inceput un rol educational al consumatorilor, printr-o informare constanta asupra avantajelor oferite de catre sistemele incorporabile de bucatarie.

Ritmul si stilul actual de viata impun noi standarde in amenajarea locuintelor contemporane. Bucataria este deopotriva atelier de creatie culinara si spatiu de socializare, concept pe care Franke il include filosofiei brandului. Tocmai de aceea, noile sisteme incorporate sunt caracterizate de o serie intreaga de avantaje pentru consumator, de la estetica moderna in amenajare, un design inovator asigurat prin cooperarea cu nume de referinta din domeniu, la o varietate cromatica bogata si tipuri de finisaje.

Caracteristicile produselor Franke urmeaza linii precise, armonizand confortul cu valentele estetice.

Igiena este un atribut specific produselor incorporabile. Prin comparatie cu produsele free standing, datorita incorporarii in mobilier a tuturor echipamentelor din bucatarie, riscul scaparii de resturi alimentare sau de alta natura pe langa aparate, in zone greu accesibile curateniei, este practic inexistent.

Printre beneficiile importante se numara ergonomia, accesibilitatea si modularitatea, in sensul ca produsele electrocasnice depasesc barierele legate de configuratia bucatariei. Daca la electrocasnicele de sine statatoare (free standing) e practic imposibil sa ne imaginam amplasarea unui cuptor sau a unei hote in coltul camerei, acest lucru este posibil in cazul incorporabilelor.

In prezent, Franke Romania este lider pe piata romaneasca de echipamente incorporabile de bucatarie, detasandu-se net prin oferta bogata de linii complete de produse incorporabile: chiuvete, baterii, plite, cuptoare, hote, masini de spalat vase, cuptoare cu microunde, combine frigorifice, masini de spalat rufe si diverse accesorii permitand aparitia si pastrarea conceptului deja consacrat de „sistem complet Franke„.

Toate aceste produse se regasesc intr-o gama larga de finisaje si culori, integrandu-se perfect in stilul mobilierului de bucatarie – modern, high tech, clasic sau rustic, reusind sa satisfaca orice preferinta pentru amenajare.

Related posts

Final Distribution: 1 milion mp de tigla GERARD vanduti in Romania de la intrarea pe piata

Adina Meyers

Noua solutie „invizibila” de climatizare Daikin, un concept de succes pentru orasele din Europa

Adina Meyers

Revista Casa Mea şi-a dat întâlnire cu cititorii la Ambient EXPO 2017!

Adina Meyers