Practic

Advertorial: 2 magazine online unde poti gasi cadouri de Paste pentru casa ta

Odata cu venirea Pastelui, cu siguranta vei face o curatenie generala in casa ta care poate coincide si cu acea curatenie obisnuita de primavara. De multe ori, aceasta presupune si aducerea unor schimbari in locuinta ta, cum ar fi alegerea unei noi culori pentru dormitor, redecorarea bucatariei sau chiar inlocuirea ori adaugarea unor piese de mobilier.

Kalenda.ro

Reamenajarea locuintei nu trebuie sa fie o activitate gestionata neaparat de un designer de interior. Cu ajutorul diverselor recomandari si indicatii oferite in online, iti poti crea singur decorul casei tale. Kalenda.ro este un magazin online ce ofera o gama variata de mobilier care se pliaza pe fiecare stil: modern, vintage sau clasic. Poti opta intre: mobilier pentru bucatarie si dormitor, canapele, birouri, scaune, mese si chiar saltele – toate pentru casa ta.

Alege sa iti decorezi spatiul in care iti petreci majoritatea timpului si cele mai placute momente cu un mobilier care sa iti ofere confort, relaxare si o stare de bine.

Homex.ro

Dupa achizitionarea mobilierului vei avea nevoie si de accesorii care fie le inlocuiesc pe cele vechi si uzate, fie sunt necesare pentru ca se asorteaza mult mai bine la noile modificari. Homex.ro iti ofera o gama larga de astfel de produse pentru bucatarie (ustensile pentru gatit), dormitor (lenjerii, perne etc.), baie (cuiere, covorase, uscator etc.), living, hol si gradina. Toate acestea au rolul de a iti usura activitatile casnice si de a se potrivi designului ales.

In plus, acest magazin online vine in intampinarea clientilor sai si cu produse pentru camping si fitness, incurajand practicarea sportului caci locuinta nu este doar spatiul unde dormi ci si locul unde ai grija de sanatatea ta psihica si fizica.

Acestea sunt doua magazine online de unde poti achizitiona elementele necesare cu care doresti sa iti reamenajezi locuinta. Pregateste-te de Paste cu o atmosfera proaspata si primitoare, in propria casa, pentru musafirii care iti vor fi alaturi cu aceasta ocazie.

Sursa foto: http://blog.creativehome.ro/

Related posts

2 în 1: bookend şi lampă de citit

Adina Meyers

Cum sa alegi un punct central in sufrageria ta

Adina Meyers

Idei pentru amenajari romantice

Adina Meyers