Image default
Amenajare dormitor Practic

Dormitorul in viitor

Un raspuns plauzibil, asa cum demonstreaza ultimile trenduri, ne este oferit de solutiile inovatoare, ergonomice si ecologice destinate spatiilor de locuit si expuse pe Platforma Living Tomorrow in Belgia de catre DuPont.

Patul este practic un cocoon, care asigura confort, siguranøa, dar ši o oarecare izolare de restul incaperii, ce ramane astfel foarte aerisita. In mod evident, inspiratia a venit de la mobilierul de tip in-out. Dimensiunile “patului” sunt mari, aici putand fi desfašurate ši alte activitati de relaxare, avand în vedere ca televizorul, calculatorul ši difuzoarele sunt la indemana.

Astfel, patul în sine poate fi privit ca o canapea. Albul ofera o senzaøie de confort, bunastare si libertate. Tendinta spre multe perne si pernute pare ca se va mentine si in viitor, ca de altfel si accentele in decor (vezi pernutele rosii, care dau foarte bine pe albul imaculat). Exista s o interesanta deschidere (fereastra) spre exterior, care da senzaøia de hublou. Textilele sunt moi si foarte fine la atingere oferind un confort total.

Articole similare

Originalitatea la modă

comunicat de presa

3 lucruri pe care să le înlocuiești în casa înainte să se strice de tot și să te bage în „faliment”

comunicat de presa

Cum amenajezi un dormitor mic

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu

seventeen + 18 =