Un raspuns plauzibil, asa cum demonstreaza ultimile trenduri, ne este oferit de solutiile inovatoare, ergonomice si ecologice destinate spatiilor de locuit si expuse pe Platforma Living Tomorrow in Belgia de catre DuPont.

Patul este practic un cocoon, care asigura confort, siguranøa, dar ši o oarecare izolare de restul incaperii, ce ramane astfel foarte aerisita. In mod evident, inspiratia a venit de la mobilierul de tip in-out. Dimensiunile „patului” sunt mari, aici putand fi desfašurate ši alte activitati de relaxare, avand în vedere ca televizorul, calculatorul ši difuzoarele sunt la indemana.

Astfel, patul în sine poate fi privit ca o canapea. Albul ofera o senzaøie de confort, bunastare si libertate. Tendinta spre multe perne si pernute pare ca se va mentine si in viitor, ca de altfel si accentele in decor (vezi pernutele rosii, care dau foarte bine pe albul imaculat). Exista s o interesanta deschidere (fereastra) spre exterior, care da senzaøia de hublou. Textilele sunt moi si foarte fine la atingere oferind un confort total.

Related posts

Cum împarți vizual un open space, fără să ridici un perete

Adina Meyers

Sfaturi pentru alegerea perdelelor potrivite

Adina Meyers

Sfaturi si idei de design pentru un dormitor mic

Adina Meyers