Dinamic, natural, relaxant – acestea au fost prerogativele de la care arhitectul peisagist Dragoş Isăcescu a pornit în amenajarea acestui spaţiu verde ce deserveşte un mic complex de locuinţe din nordul Capitalei.

Este vorba despre un ansamblu alcătuit din două clădiri cu trei niveluri, ridicate pe un teren cu suprafaţa de 2.000 de metri pătraţi. Zona verde, rămasă în jurul acestor construcţii, s-a dovedit a fi suficient de generoasă pentru crearea unei grădini cu relief montan, dar şi a unei piscine.

Text: Oana Voicu / foto: arhivă architect

Continuarea acestui articol o puteți citi în revista Casa Mea, nr. de aprilie 2017

Related posts

Idei pentru amenajarea curtii din fata casei

Adina Meyers

Motocoasa – foarte utila daca stai la casa

Adina Meyers

Trucuri pentru o bucătărie veselă

Adina Meyers