LifeStyle

Pe 13 mai incepe METAL SHOW – Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si robotica

In perioada 13 – 16 mai, la ROMEXPO se desfasoara METAL SHOW – Expozitia internationala pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si robotica.

Premiere tehnologice

METAL SHOW reuneste in Pavilionul Central ROMEXPO 65 de companii din Romania si din Italia, Elvetia, Turcia, Luxemburg, Germania, Spania pe o suprafata de 3.600 mp, ce vor prezenta masini –unelte, utilaje, echipamente de sudura, aplicatii, scule prelucratoare si servicii, evenimentul fiind un mix intre parte expozitionala si conferinte si workshop-uri.

Echipamente high-tech ce reduc timpul de executie si care ofera un raport calitate-pret foarte bun, masini-unelte CNC pentru prelucrarea metalului, unelte de taiere, solutii complete pentru tehnologia de frezare, filetare si fixare, tehnologii pentru sudura si turnatorie, solutii pentru ventilatia industriala si filtrare a aerului sau sisteme de inalta precizie de debitat cu jet de apa abrazivtoate acestea vor fi regasite timp de patru zile la ROMEXPO.

In plus, intre 13 si 16 mai specialistii vor putea asista la un show de demonstratii practice sustinute pe echipamente de ultima generatie.

Discount-uri exclusive de pana la 50%

METAL SHOW implementeaza conceptul de discount exclusiv, prin intermediul caruia expozantii ofera reduceri semnificative doar pe durata targului.

Acestea ajung chiar si pana la 50% pentru masini unelte si scule sau echipamente precum: colector de ceata, de emulsie si ulei, separator de ulei, separator prin centrifugare, tehnologii cu jet de apa abraziv, utilaje HAAS din seria VF  – centre de prelucrare verticala CNC si ST – strunguri CNC, masini de debitat cu laser sau aparate de taiere cu plasma.

Solutii complete

Eveniment complex, METAL SHOW vine in intampinarea profesionistilor prin solutii complete, atat in ceea ce priveste componenta tehnica, dar si prin informatiile utile diseminate in timpul seminariilor ce vor avea loc pe perioada targului.

In plus, pentru a sustine piata muncii din domeniul industriei, la METAL SHOW va fi implementat un “Job Corner” in cadrul caruia angajatorii isi pot intalni viitorii colaboratori.

PROGRAMUL DE VIZITARE:

– 13 – 15 mai 2015, zilnic intre orele 10:00 – 18:00

– 16 mai 2015, intre orele 10:00 – 16:00

ROMEXPO, Pavilionul Central

ACCES VIZITATORI: – POARTA B (B-dul Expozitiei)

Acces gratuit pe baza de invitatie completata, inregistrare online prealabila

sau completarea formularelor de la intrare

Pentru mai multe detalii despre eveniment, programul conferintelor si lista discount-urilor accesati: www.metalshow.ro.

Related posts

Albastru Atemporal, votat Culoarea Anului 2018 în România

Adina Meyers

Ce funcții utile au aspiratoarele moderne și cum te ajută să îți păstrezi podelele mereu curate

Adina Meyers

Mobelle Antiques – cel mai nou concept store dedicat iubitorilor de Vintage and Flea Market

Adina Meyers