LifeStyle

Gibson Innovation lanseaza noi sisteme audio Philips

Gibson Innovation lanseaza, in Romania, Philips Fidelio E5 si B5, doua sisteme de sunet, cu boxe detasabile, care se transforma in cateva secunde din sisteme audio stereo in sisteme home cinema surround, pentru adevaratii impatimiti ai sunetului. Si noul pick-up Philips OTT2000 cu design retro, dar cu toate functionalitatile moderne.

Noul sistem de boxe Philips Fidelio E5 reprezinta ultima inovatie a conceptului revolutionar „surround la cerere”. Se transforma, in doar cateva secunde, dintr-un sistem audio stereo de inalta fidelitate intr-un sistem home cinema surround. Partile superioare ale fiecarei boxe sunt detasabile s i pot fi mutate in spatele ascultatorului, rapid s i simplu, creand efectul de sunet surround. Tot ce trebuie sa faceti este sa decuplati boxele wireless de la unitatile principale (stanga s i dreapta) s i sa le amplasati in partea din spate a camerei. Boxele utilizeaza tehnologia audio wireless brevetata, cu boxe care redau un sunet cu efect de invaluire care functioneaza pe o frecventa unica, astfel nu riscati nicio interferenta cu reteaua electrica. Rezultatul este un sistem complet de redare wireless a sunetului. Atunci cand ati terminat, montati inapoi boxele s i aveti din nou un sistem audio stereo.

Sistemul SoundBar Philips Fidelio B5 functioneaza pe acelas i principiu, insa partile detas abile sunt cele din lateralele unitatii principale. Aceste boxe detas abile, care devin boxe de spate ale sistemului, sunt dotate cu cate un modul independent Bluetooth, ceea ce le face cu adevarat de sine statatoare. Ele pot fi deplasate oriunde, in casa sau afara. Fiecare boxa portabila are o putere de ies ire de 8W s i poate furniza un sunet puternic oriunde s-ar afla. Cu doua boxe de spate detas abile s i o bara de sunet centrala, sistemul Philips Fidelio B5 poate transmite muzica in trei locuri sau camere diferite, in acelas i timp.

Philips Fidelio B5 are o functie de calibrare spatiala avansata care atunci cand este activata asigura cea mai buna echilibrare a sunetului, indiferent de locul unde sunt plasate boxele de spate. Aceasta functie permite localizarea boxelor de spate, prin intermediul unui semnal sonor. In functie de locul unde sunt amplasate in acel moment, adapteaza sunetul emis de fiecare boxa pentru a obtine cel mai bun efect sonor surround. Astfel, ascultatorul beneficiaza de un sunet echilibrat chiar s i atunci cand boxele de spate sunt amplasate altfel decat in pozitiile ideale.

Ambele sisteme, Philips Fidelio E5 si B5, beneficiaza de tehnologia Crystal Clear Sound (sunet cu claritate de cristal) care reproduce cu fidelitate, precizie s i fara niciun fel de distorsiuni sursa sonora, indiferent daca vizionati un film de actiune, unul muzical sau un spectacol live. Mentin procesarea audio la un nivel minim conservand puritatea continutului audio original, astfel ca rezultatul este o acuratete sonora superioara. Sistemele sunt dotate cu tehnologie NFC (Near Field Communication) pentru conectare cu telefoanele inteligente s i tabletele. Au decodor Dolby Digital incorporat care proceseaza toate cele s ase canale de informatii audio furnizand experienta sunetului de invaluire s i senzatia naturala a unei ambiante uimitoare, de un dinamism plin de realism. Dolby Pro Logic II furnizeaza cinci canale de procesare a sunetului de la orice sursa stereo. Ambele sisteme au conectare HDMI x 2 pentru o calitate superioara a sunetului si telecomanda pentru usurinta in utilizare.

Noul Pick-up Philips OTT2000 este o reinterpretare contemporana a legendarului pick-up Philips AG4131 al anilor 65’. Daca designul retro aminteste de inceputurile auditiilor muzicale pe discuri din vinil, tehnologiile sunt actuale si, fara discutie, va ofera toate functionalitatile unui microsistem al timpurilor noastre: conversie USB pentru inregistari MP3, o boxa de inalta eficienta, platan echilibrat dinamic, posibilitati de transmitere wireless a sunetului prin Bluetooth, radio FM digital cu posibilitate de memorare a posturilor preferate, redarea CD-urilor, conector audio-in.

Tehnologia Bluetooth va permite conectarea wireless la MP3/MP4 playere, telefoane inteligente, tablete sau chiar laptop-uri s i redarea muzicii cu ajutorul boxelor aparatului. Introducerea in memorie a melodiilor preferate de pe discurile de vinil este realizata in urma conversiei in format MP3 fara a fi folosit un calculator personal. Cu acest sistem puteti realiza chiar s i inregistrari, la ore prestabilite, a unor programe de radio care va intereseaza, iar acestea vor fi stocate automat pe dispozitivul USB.

Preţuri*:

– Noul Philips Fidelio E5 – 2999 lei

– Noul Philips Fidelio B5 – 3699 lei

– Noul Philps OTT2000 – 699 lei

Despre Gibson Innovation

Parte a companiei Gibson Brands Inc., una dintre cele mai cunoscute companii in domeniul muzical, Gibson Innovation ofera produse electronice audio-video cu o calitate excelenta a sunetului, tehnologie avansata s i design sofisticat, pentru a imbunatati experienta de divertisment a utilizatorului. Portofoliul companiei cuprinde brandurile Philips, Philips Fidelio, GoGear, Trainer, Onkyo s i Gibson.

In Romania, Gibson Innovation comercializeaza produse electronice audio-video marca Philips: sisteme home cinema, sisteme s i microsisteme audio, sisteme de boxe, boxe portabile, radiouri, DVD playere, Blu-ray playere, MP3/MP4 playere, cas ti, ceasuri cu alarma, accesorii multimedia, rame foto, telefoane DECT.

www.gibsoninnovations.com

www.facebook.com/PhilipsSound

*Preţurile difera in funcţie de magazinul din care achizitionati produsele.

 

Related posts

NOUA GAMĂ APIVITA PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI Nevoile tale. Soluțiile noastre

Adina Meyers

Poti fi productiv si daca lucrezi de acasa

Adina Meyers

Rețetă: Salata Fattoush, culoare, savoare și sănătate în farfurie

Adina Meyers