Home

Parchetul da viata casei tale. SikaBond-52 Parquet si SikaBond-54 Parquet il sustin sa o faca pentru mai mult timp!

Daca te gandesti de ceva vreme sa aduci o transformare in casa ta, poate un nou model de parchet ar fi solutia ideala. Acesta are rolul de a oferi oricarei locuinte o nota de eleganta, originalitate si caldura. Atentie insa, in momentul montarii sau inlocuirii placilor de parchet, pe langa design, o importanta sporita trebuie sa o acorzi si montajului. Cu siguranta nu iti doresti ca lamelele de parchet sa se umfle si sa scartie la cea mai mica atingere. In acest sens, fixarea corespunzatoare a parchetului este o etapa esentiala care asigura acestuia o durata de viata mai lunga si, de asemenea, te scuteste de neplacerile care pot aparea odata cu trecerea timpului.

Pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii la montarea parchetului, specialistii Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice pentru constructii, iti vin in ajutor si iti prezinta o serie de adezivi special conceputi pentru a-ti asigura un grad optim de confort pentru o perioada indelungata.

Astfel, adezivii profesionali SikaBond-52 Parquet si SikaBond-54 Parquet sunt unele dintre cele mai bune solutii la care poti apela, fiind extrem de eficienti pentru lipirea unei game largi de pardoseli din lemn: de la parchet masiv, stratificat, industrial, si pana la pardoselile din lemn mai problematic, precum cele din fag, artar sau bambus. De asemenea, aceste produse dispun de o capacitate de intarire foarte rapida si sunt foarte usor de utilizat deoarece vin intr-o forma gata pregatita.

Cele doua solutii de lipire a parchetului recomandate de specialistii Sika dispun si de avantajele tehnologiei i-Cure. Astfel, atat SikaBond-52 Parquet, cat si SikaBond-54 Parquet, nu au un miros specific intrucat nu au in compozitie solventi, se intaresc rapid, dispun de o adeziune imbunatatita chiar si fara primer si nu permit aparitia bulelor, indiferent daca sunt aplicati in conditii de caldura sau de umiditate.

Mai mult, adezivii recomandati atenueaza zgomotul pasilor, compenseaza micile denivelari ale stratului suport si reduc solicitarea transversala dintre stratul suport si pardoseala.

De asemenea, SikaBond-52 Parquet si SikaBond-54 Parquet se diferentiaza de alte solutii existente pe piata si datorita unor calitati inovatoare de care dispun. Astfel, cu ajutorul acestor solutii, pardoselile de lemn pot fi montate si direct peste gresie. In acest mod nu mai este nevoie sa inlaturi placile ceramice invechite inainte de montarea parchetului si scapi de murdarie si praf. De asemenea, datorita calitatilor lor deosebite, SikaBond-52 Parquet si SikaBond-54 Parquet sunt recomandate si pentru lipirea parchetului peste sistemele de incalzire in pardoseala, elasticitatea lor reducand din solicitarea stratului suport.

In afara de aspectele enumerate mai sus, produsele recomandate de specialistii Sika au si avantajul unei lucrabilitati sporite si a unei intariri foarte rapide, pardoseala putand fi finisata in cel mult 24 de ore de la lipire.

Mai multe detalii despre adezivii SikaBond-52 Parquet si SikaBond-54 Parquet, dar si despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro, cat si in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore/ Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.

Related posts

Fototapet 3D în casa ta – unde se încadrează cel mai bine și secrete pentru o alegere potrivită ție

Adina Meyers

Valentini, si casa devine mai frumoasa

Adina Meyers

Stilul japonez, design aproape de natură – FOTO

Adina Meyers