Amenajari Interioare

Imprimeurile supradimensionate: moderne si captivante

Modele florale, organice sau vegetale, cu buline sau in zig-zag, imprimeurile sunt atractive, au o personalitate aparte si se potrivesc in orice interior, indiferent de stilul de amenajare ales.

Pentru un decor cuceritor, iti propunem imprimeuri supradimensionate. Sunt in tendinte, asa ca merita toata atentia noastra. Motivele florale sunt cel mai des intalnite in amenajarile de interior, fiind considerate romantice, elegante, feminine etc. Daca florile sunt si colorate, atunci interiorul va deborda de veselie. Chiar daca modelele mici atrag atentia prin frumusetea si diversitatea florilor, imprimeurile supradimensionate sunt si mai captivante. In primul rand, sunt mult mai vizibile, iar in al doilea rand sunt abstracte, nonconformiste si au un impact placut asupra ambientului. Sa luam exemplul din imagini. Daca optezi pentru un model viu colorat si supradimensionat, ai grija ca restul finisajelor si pieselor de mobilier sa fie neutre din punct de vedere cromatic. Astfel, vei evita un decor incarcat, iar frumusetea imprimeurilor nu se va pierde in „multime”.

Combinatii jucause

Daca iti doresti un colt vesel in living sau pe hol, poti apela si la alte trucuri, alaturi de imprimeurile supradimensionate. De exemplu, alege accesorii si decoratiuni in aceleasi culori care se regasesc la nivelul textilelor imprimate. In felul acesta, vei pastra o paleta cromatica uniforma. De asemenea, nu este recomandat sa folosesti alt tip de imprimeu. Un alt sfat important: pastreaza mobilierul neutru (alb/crem) sau unicolor.

Atentia la detalii face diferenta

Nu degeaba se spune ca detaliile fac diferenta in orice amenajare sau aranjament. Alege imprimeuri supradimensionate cu efecte interesante, de acuarela, cum sunt cele din imagini. Materialele sunt si ele importante, matasea si catifeaua fiind printre cele mai apreciate. Mai mult, imprimeurile se pot regasi la nivelul finisajelor. Un tapet cu modele supradimensionate este suficient pentru a transforma un perete insipid, monoton, intr-unul magic.

Related posts

Ți-ai planificat renovarea casei? Iată câteva sfaturi utile care te-ar ajuta în renovare

Adina Meyers

Culorile din casa ta

Adina Meyers

Feliatoare – electrice sau manuale?

Adina Meyers