Home LifeStyle Retete

DIY – idei creative: Cum să-ți prepari un demachiant natural

Simplu, rapid, ieftin şi bun!

Pentru un ten frumos, luminos și tânăr, demachierea este indispensabilă. Epiderma se regenerează, iar pentru a face acest lucru ea trebuie să fie curăţată şi lăsată să respire.

În mod ideal, demachierea trebuie să se facă de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, chiar dacă nu folosiţi produse de machiaj, pentru a elimina urmele de praf, poluare, transpiraţia etc. Dacă nu vreţi să mai achiziţionaţi produse de curăţare din comerţ puteţi să preparaţi singure lapte demachiant cu doar două ingrediente: lapte şi muşeţel.

Laptele demachiant cu muşeţel este recomandat pentru ten uscat, sensibil sau pentru ten cu probleme.

Ingrediente:

Aveţi nevoie de: 150 g lapte nedegresat şi de 2 linguri de flori proaspete de muşeţel.

Modul de preparare este extrem de simplu: se pun într-un vas la încălzit laptele şi muşeţelul la foc moderat, timp de 30 de minute fără a da în fiert. Apoi compoziţia se lasă la infuzat două ore, după care se strecoară. Întregul amestec se pune la frigider şi se poate utiliza după două săptămâni. Florile de muşeţel pot fi înlocuite cu flori de tei, de măceş sau violete, în funcţie de preferinţe sau de ce aveţi la îndemână.

Utilizare: se curăţă tenul de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu un disc demachiant.

Related posts

Elis Pavaje a livrat produse în valoare de 950.000 lei pentru amenajarea exterioară a celui mai nou mall din București – ParkLake

Adina Meyers

Peşte cod la cuptor, cu cartofi

Adina Meyers

Povestea artei de a darui

Adina Meyers