Home

Parchet si gresie perfect montate! Afla ce soluţie de lipire sa alegi

Ai pus ochii pe un nou model de gresie sau parchet si esti gata sa dai un nou aspect locuintei tale? Trebuie sa stii ca atunci cand vine vorba de lipirea pardoselilor de orice fel fiecare detaliu este esential, incepand cu aspectul estetic al acestora si terminand cu montajul si finisarea.

Pentru a te bucura de confortul locuintei tale pentru o perioada mai indelungata si pentru a evita aparitia costurilor suplimentare de reparatie sau inlocuire, specialistii Sika iti vin in ajutor si iti prezinta o serie de adevizi profesionali, special conceputi pentru lipirea eficienta a gresiei si a parchetului.

Asadar, daca ai in plan montarea sau inlocuirea parchetului, specialistii iti recomanda utilizarea SikaBond-T40. Un produs nou lansat pe piaţa locala, acesta este un adeviz elastic fara solventi, special creat pentru lipirea parchetului  dublu si triplustratificat, sau pentru montarea acestuia peste sisteme de incalzire in pardoseala.

Pe langa faptul ca solutia recomandata te va ajuta sa obtii un parchet perfect montat, ce va beneficia de o rezistenta de durata, un alt avantaj major al folosirii adezivului SikaBond-T40 consta si in lucrabilitatea excelenta de care beneficiaza. În plus, acesta are o adeziune foarte buna pe majoritatea substraturilor, iar pardoseala poate fi folosita si la doar 24 de ore de la montare.

Daca pe langa parchet, intentionezi sa montezi sau sa inlocuiesti si gresia din locuinta, SikaBond-T8 este solutia ideala. Aceasta este un produs ultra performant, care te poate ajuta atat la lipirea, cat si la impermeabilizarea pardoselilor placate cu placi ceramice, fiind ideal mai ales in cazul zonelor expuse frecvent actiunii apei, precum sunt bucatariile, baile, balcoanele sau chiar terasele.

Mai mult, adezivul are o adeziune excelenta pe o varietate de substraturi, fie cimentoase, lemnoase sau glazurate, putand fi aplicat chiar si peste gresia deja existenta. Astfel, vei putea evita disconfortul dat de inlocuirea vechilor placi si poţi schimba ambientul casei tale intr-un timp scurt.

Ambele solutii de lipire recomandate de specialistii Sika beneficiaza si de o serie de proprietati de atenuare a zgomotelor de pasi si pot fi aplicate foarte usor cu ajutorul unei gletiere in unul, respectiv doua straturi, in cazul SikaBond-T8. Atentie insa, pentru a obtine rezultate de calitate este recomandata pregatirea corespunzatoare a substratului si eliminarea vopselei, laptelui de ciment si a altor particule neaderente.

Mai multe detalii despre SikaBond-T40, SikaBond-T8, dar si despre alte produse Sika, poţi gasi pe www.sika.ro, cat si in reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore/ Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage. 

Related posts

Cum alegeţi sistemul de ventilaţie?

Adina Meyers

KBE 88, solutia inteligenta pentru o izolare termica optima

Adina Meyers

Camera copilului, un colț de poveste

Adina Meyers