AdePlast lanseaza programul structurat de termosisteme pe 5 nivele de pret si eficienta. Programul consta in 5 solutii „la cheie”: AdePlast TermoClasic, AdePlast TermoPremium, AdePlast TermoGrafit, AdePlast TermoBazalt si Adeplast ETAG 004, optimizate pentru a acoperi toate tipurile de solicitari venite din partea clientilor. Cele 5 tipuri de termosistem acopera toate segmentele de piata in care compania este prezenta, indiferent de bugetul disponibil sau tipul cladirii de izolat.

Cheltuieli reduse pentru termoizolare

Un aspect important urmarit de la inceputul dezvoltarii programului este pretul. Alegand oricare dintre cele 5 termosisteme AdePlast, cheltuielile cu termoizolarea cladirii scad cu pana la 20%. Termosistemul Clasic are cel mai bun raport eficienta energetica / pret material / manopera. În ierarhia pretului urmeaza termosistemul Premium. Diferenta este data de o gama larga de culori si protectiea indelungata a suprafetei garantata de tehnologia Porus X, integrata in produsele de finisaj. Pentru gusturi rafinate si nevoi mai sofisticate urmeaza in ordine termosistemele Grafit, Bazalt si Adeplast ETAG 004 care vin fiecare cu o serie de imbunatatiri precum polistirenul grafitat sau vata bazaltica.

”Acest program vine ca urmare a nevoilor identificate la nivelul pietei de catre partenerii AdePlast. Astfel, principalul rol al acestuia este de a facilita procesul de achizitie a unui termosistem. Încercam sa oferim utilizatorilor optiuni precise si transparente din punct de vedere tehnic si constructiv, dar si din punct de vedere al raportului eficienta energetica / pret”, declara Bogdan Pirvu.

Termosistem All-Inclusiv

Toate cele 5 termosistemele includ toate materialele necesare realizarii unui sistem de izolatie exterioara: materiale pentru lipire, placi termoizolante, materiale pentru fixare, spacluire, armare, amorsare si finisare. Daca unul din aceste elemente nu este ales corect, intreaga lucrare poate fi compromisa. Pentru ca izolatia sa isi indeplineasca rolul principal, eficienta energetica, dar fara a ignora aspectul estetic, realizarea mixul de produse necesita cunostinte de specialitate. Cea mai simpla si sigura solutie este adoptarea unei variante „la cheie” din programul structurat de termosisteme.

Specialistul AdePlast vine la pachet cu termosistemul

”E ca si cum specialistul vine la pachet cu termosistemul. Practic, clientul are la dispozitie un instrument profesional usor de ales si folosit. Una dintre cele mai eficiente metode prin care, noi ca producatori si specialisti, putem veni in sprijinul utilizatorului si putem contribui la educarea pietei este aceea de a duce in atentia consumatorului solutii si produse optimizate”, declara Bogdan Pirvu.

Sistemele complete de termoizolare sunt deja disponibile pe piata din Romania si pot fi achizitionate din magazinele si depozitele de materiale pentru constructii sau retelele DIY.

 

Related posts

Alegerea invelitorii potrivite pentru acoperis

Adina Meyers

5 greseli pe care le facem atunci cand construim o casa

Adina Meyers

Parter+Etaj: 220 mp

Adina Meyers