Amenajari case Amenajari Interioare

Paradisul pisicilor intr-o vila din California

Se stie ca un animal de casa poate face oricui viata mai frumoasa. Nu stim daca viata devine de 18 ori mai frumoasa atunci cand esti stapanul a 18 pisici, dar cu siguranta devine mult mai interesanta. Asta ne sugereaza, cel putin, un mare iubitor de pisici din SUA, care si-a transformat locuinta intr-un paradis al pisicilor.

Proprietarul casei din Goleta, California, a cheltuit 35.000 de dolari pentru a le asigura celor 18 pisici ale sale un spatiu prietenos si confortabil.

Cunoscand placerea felinelor de a explora, de a se catara si a explora fiecare centimetru patrat, proprietarul a amenajat in fiecare camera sisteme complexe de pasarele suspendate, scari si etajere, pentru a le permite pisicilor sa se plimbe in voie prin toata casa, sa se catere pe pereti sau sa priveasca incaperile de la inaltimea tavanului.

Fie ca vorbim de birou, hol, dormitor sau baie, nicio incapere nu a “scapat” neamanejata in interesul pisicilor, fie cu stalpi de zgariat sau cu trepte zidite in pereti.

In privinta culorilor, apreciem alegerea verdelui ca nuanta de baza, imbinata jucaus cu albastru si galben. Ne plac, de asemenea, luminatoarele din tavan, pardoseala din placi mari de gresie, tablourile colorate si prezenta plantelor in toata casa.

Dincolo de rolul decorativ, plantele ajuta la oxigenarea aerului din casa, impreuna cu un sistem performant de ventilatie, necesar intr-o locuinta patronata de 18 pisici.  

Articole similare

Baia si terasa viitorului

Adina Meyers

5 lucruri in care merita sa investesti cand iti amenajezi locuinta

Adina Meyers

Cum scapam de insectele din bucatarie

Adina Meyers