LifeStyle

Pana in 2015, 50% dintre europeni vor suferi de cel putin o alergie

In contextul creșterii cazurilor de alergie la nivel global, Hotpoint lanseaza ciclul antialergic și functia de igienizare cu aburi, 100% naturala, tehnologii ce apartin mașinii de spalat Aqualtis și aprobate de Fundatia Britanica de Alergologie.

Poluarea, acarienii si polenul sunt principalii responsabili ai pruritului cutanat, care afecteaza un individ din patru, cu precadere copiii. Astfel, Hotpoint a lansat mașina de spalat Aqualtis, cu doua cicluri speciale: antialergic și aburi. Ciclul antialergic reduce la minim principalii alergeni, fara a deteriora fibrele, in timp ce functia cu aburi distruge 99,9% din germenii, bacteriile si ciupercile cel mai frecvent intalnite in rufe.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company Romania.

Ciclul antialergic consta in doua etape: incalzirea apei, la inceputul spalarii, si menţinerea constanta a temperaturii la 60°, in vederea eliminarii polenului si acarienilor. De asemenea, ciclul utilizeaza o cantitate mai mare de apa pentru a dizolva mai bine detergentul si prevede cinci etape de clatire – cu trei in plus faţa de ciclurile standard – pentru indepartarea principalilor alergeni cum sunt acarienii si polenul de pe fibrele ţesaturilor.

Ciclul aburi reprezinta soluţia pentru a obţine o curaţare in profunzime si complet naturala. Testele de laborator au demonstrat ca aburul distruge 99,9% din germeni, bacterii si ciupercile cel mai frecvent intalnite in rufe, acest lucru facandu-se in mod natural si economic. In plus, ciclul igienizeaza rufele, indeparteaza mirosurile neplacute ale acestora si le confera un parfum placut. Funcţia cu aburi poate fi imbinata inclusiv cu ciclurile de spalare la temperatura scazuta, intrucat nu agreseaza ţesaturile, ci le curaţa in profunzime.

Masinile de spalat si masinile de spalat cu uscator Aqualtis au obţinut aprobarea “Allergy UK”, a Fundatiei Britanice de Alergologie, care confirma reducerea efectiva a polenului si acarienilor de pe ţesaturile tratate cu ajutorul ciclului antialergic iar germenii, bacteriile si ciupercile cu ajutorul opţiunii igienizare cu aburi. Aprobarea atesta faptul ca produsele au fost testate stiinţific iar rezultatele lor au fost masurate si comparate.

Related posts

S-a lansat Programul Saint-Gobain ATELIER

Adina Meyers

Recapata-ti silueta!

Adina Meyers

Primul Show Fashion în format video din România

Adina Meyers