LifeStyle

Tigla GERARD: reducere de 20% pentru profilul Heritage pana la 31 iulie 2013

„Pentru cei care doresc sa ramana fideli stilului traditional, tigla Gerard Heritage este alegerea potrivita. Profilul Heritage este primul tip de tigla metalica cu acoperire de piatra creat de producatorul AHI Roofing,  in urma cu jumatate de secol. Are o forma discreta ce confera distinctie si versatilitate oricarui tip de acoperis. Tehnologia moderna combinata cu valorile mostenite de la o generatie la alta au dus la crearea unui acoperis cu aspect traditional, deosebit de durabil.”, declara Dan Mircescu, General Manager Final distribution.

Datorita sistemului de fixare in planul sarpantei, forta portanta a vantului la viteze mari nu poate smulge modulele de tigla Gerard de pe acoperis. Acoperisul Gerard poate suporta vanturi cu viteze de pana la 160 km/h fara sa fie afectat. Tigla GERARD este fabricata prin presare si nu prin roluire, iar stratul de finisaj (piatra naturala alaturi de rasina acrilica) este aplicat ulterior, asigurand o acoperire uniforma a tiglei, de unde rezulta o rezistenta sporita.

Tiglele Gerard sunt realizate din otel acoperit cu ZINCALUME® (aliaj aluminiu-zinc) presat la o grosime de 0,4 mm, apoi acoperit cu un finisaj texturat de piatra naturala pentru protectie suplimentara. Aliajul ZINCALUME® imbina protectia anticoroziva a zincului cu bariera de protectie a aluminiului si are o rezistenta la coroziune mai mare de 9 ori fata de otelul galvanizat. Greutatea redusa recomanda tigla Gerard pentru renovari, astfel ca de cele mai multe ori nu mai este nevoie de refacerea sarpantei.

Promotia GERARD Heritage este disponibila in reteaua nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself).

Related posts

Ai dureri de cap? Cauza poate fi poziția greșită la birou și scaunul folosit

Adina Meyers

Dimensiuni mici, sunet excelent. Noile boxe portabile wireless Philips

Adina Meyers

Amenajari interioare. Recomandari pentru 2021

Adina Meyers