LifeStyle

Xella Ro pune la dispozitie Multiestimatorul

Pe site-ul www.termoizolareinterioara.ro utilizatorii vor gasi Multiestimatorul (programul de calcul) dar si multe informatii. Compania a lansat de asemenea un concurs care se afla in desfasurare pana la data de 15 iulie, al carui castigator va beneficia de termoizolarea la interior a locuintei inscrise in competitie. 

Potrivit unui studiu realizat de Xella cele mai multe lucrari de termoizolare din Romania presupun anveloparea exterioara a peretilor cu polistiren. Insa, in cazul in care intr-un bloc nu s-a obtinut acceptul tuturor proprietarilor, aceste lucrari realizate individual afecteaza aspectul cladirii, iar solutia este una foarte costisitoare si presupune multe aprobari de la primarie.

Romanii au mizat pana acum pe termoizolarea la exterior, pentru ca piata de termoizolatii interioare  nu oferea suficiente solutii simple, care sa rezolve inclusiv transferul de vapori pentru reglarea naturala a umiditatii si evitarea de condens, mucegai sau ciuperci.

In acest context, grupul Xella a adus recent in Romania Multipor – un produs termoizolant incombustibil, 100% mineral, cu suprafata rigida si permeabil la vapori. Solutiile minerale sunt cele mai noi produse destinate termoizolarii, datorita caracteristicilor tehnice si ecologice ale produselor realizate din materii prime naturale.  Astfel, termoizolarea cu Multipor a unui apartament de 2 camere, dispus pe colt, costa aproximativ 800 EUR si asigura un transfer termic de 3,5 ori mai mic in comparatie cu situatia initiala. 

Viziati site-ul www.termoizolareinterioara.ro pentru detalii despre placile termoizolatoae Multipor si conditiile de participare in concurs.

Premiul cel mare consta in furnizarea unui sistem complet Multipor pentru termoizolarea unei locuinte si va fi acordat participantului care va obtine cele mai multe voturi. Cei care se inscriu trebuie sa trimita o fotografie a locuintei (realizata din interiorul sau din exteriorul cladirii), sa mentioneze care este motivul principal pentru care isi doresc o termoizolare cu placile minerale Multipor si sa isi invite prietenii sa ii voteze.

Valoarea maxima a premiului este de 2000 EUR, suma care include sistemul Multipor si manopera, calculata insa pentru o locuinta cu o suprafata mare, acoperitor in functie de tipul de imobil care va castiga competitia. (detalii aici)

Multipor a fost dezvoltat in urma cu mai bine de 10 ani si testat intens in Germania, inainte si dupa lansarea sa pe piata. Produsele Multipor sunt aduse in Romania de la fabrici care apartin grupului german Xella.

Related posts

Lanțul de cafenele Okfea lansează “Okfea cu flori” și conceptul de fix pricing pentru cocktailuri after-work

Adina Meyers

Sfaturi care sa te ajute sa scapi de prezenta moliilor in casa ta

Adina Meyers

Personalizeaza ambientul gradinii tale cu un semineu exterior profesional

Adina Meyers