LifeStyle

(P) Silan Suprême, o gamă premium de balsam de rufe inspirată din parfumurile fine franțuzești

Nu există nimic mai plăcut decât să fii răsfățată cu parfumuri sofisticate, bijuterii prețioase și ținute haute couture elegante, realizate din cele mai delicate țesături. Acestea sunt unele dintre cele mai prețioase momente, de o delicatețe senzuală aparte, pentru care viața merită trăită! Cu astfel de momente vrea sa te surprindă și noua colecție de balsamuri Silan Suprême, cea mai recenta inovație de la Henkel în materie de îngrijire a hainelor.

Inspirată din parfumuri franțuzești sofisticate, Silan Supreme oferă hainelor tale răsfăţ suprem și glamour parizian, cu milioane de particule pentru catifelarea întregii garderobe și a rufelor din locuința ta.

Având 3 arome senzaționale, noua colecție Silan Suprême va deveni cu siguranță preferata iubitorilor de parfumuri fine și senzuale. Pentru un produs destinat exclusiv îngrijirii rufelor, Silan Suprême s-a concentrat extrem de mult asupra conceperii notei de bază a parfumului. Așadar, acesta nu conține doar note de lemn nobil și mosc alb, ci și câteva note florale delicate, pentru plăcerea fiecărui consumator.

Romance – plin de rafinament, Silan Suprême Romance este disponibil într-o sticlă roz atrăgătoare, care va transpune consumatorii pe străzile elegante ale Parisului, pentru o plimbare în toiul primăverii. Inspirat din parfumurile franțuzești sofisticate, Silan Suprême Romance surprinde prin notele fructate care vin în completarea notelor florale romantice date de trandafiri, lemn de santal și mosc.

Glamour – disponibil într-un ambalaj glossy auriu, Silan Suprême Glamour ilustrează stilul de viață luxos și prețios la care oamenii aspiră. Această variantă de balsam este inspirată dintr-un parfum franțuzesc clasic, veșnic la modă, aroma floral-lemnoasă elegantă și originală fiind îmbunătățită cu note fresh de portocale din Sicilia și pergamută din Calabria.

Passion –  purpuriul este culoarea pasiunii, iar prin ambalajul stilat, de culoare mov, și prin parfumul senzual, Silan Suprême Passion și-a propus să ne facă inimile să bată mai cu forță. Această variantă de balsam a fost inspirată dintr-un parfum franțuzesc classic, dar și modern. Astfel, Silan Suprême Passion combină ingrediente prețioase precum boabele tonka, cu note lemnoase, precum și vanilie și flori luxuriante, cum sunt iasomia și eternal trandafir.

Noua colecție Silan Suprême are un ambalaj unic pe piață, dar și o tehnologie inovatoare de îngrijire a hainelor, combinație ce ilustrează perfect emblema premium a noii game. Silan Suprême este disponibil pe piață în două variante de prezentare: de 600 ml și de 1,2 l.

Grație noii colecții Silan Suprême, hainele tale vor păstra un parfum seducător și vor fi incredibil de catifelate. Va fi mica ta plăcere senzorială!  

Related posts

Cum să faci curățenia de primăvară mult mai eficient

Adina Meyers

Inspirație internațională: HOME CINEMA, în subsolul casei tale

Adina Meyers

Somon la cuptor

Adina Meyers