LifeStyle

Recomandari de evenimente. Weekend-ul nu se petrece in casa!

Este cu siguranta weekend-ul copiilor, pentru ca in mai toate locurile sunt organizate evenimente pentru si despre copii, dar nici "copiii mai mari” nu sunt lasati de izbeliste si vor avea un program plin.

Bine de stiut de la bun inceput este ca de joi, 29 mai, si pana duminica, 1 iunie, are loc Festivalul International de Teatru de Strada, eveniment care aduna zeci de spectacole de teatru care se vor organiza in cele mai importante locatii din Bucuresti (multe dintre ele in aer liber) si care au intrare libera pentru orice doritor.

De pe 28 mai si pana pe 1 iunie avem si Bookfest, cu peste un milion de volume, sute de expozanti si la fel de multe evenimente speciale. Intrarea este libera, are loc la Romexpo, si chiar nu aveti nicio scuza sa nu ajungeti sa va bucurati de toate pe indelete.

Daca aveti chef sa incepeti weekend-ul de joi, atunci haideti la un concert Travka, in The Silver Church. Trupa aniverseaza 12 ani de existenta, iar despre performance-ul celor de la Travka nu credem ca mai este cazul sa va povestim ca nu o sa va dezamageasca.

Sambata, 31 mai, avem Holi One Color Festival, eveniment muzical cu muuulta culoare care va fi organizat in buricul orasului.

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, avem desigur evenimente dedicate celor mici. Atat pe 31 mai, cat si pe 1 iunie, Parcul Gradina Icoanei se transforma intr-o lume de joc si de poveste in care copiii vor fi personajele principale la Gradina cu Artisti, daca sunteti pasionati de biciclete si vreti sa faceti si o fapta buna sunteti invitati la Rocket Bike Fest, ce se desfasoara in Padurea Cernica de langa Bucuresti, iar la Dianei 4 avem Yard Sale special pentru copii.

Cititi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Laboratorul de Teatru DENS – ediția a III-a Actori din patru teatre și independenți, patru regizori ruși, patru spectacole realizate în cinci zile

Adina Meyers

Nicolae Botgros – „Lăutarii Altfel” în ajun de Dragobete, la Sala Palatului: „Muzica este icoana vieții, un altar frumos!”

Adina Meyers

Reduceri de preturi de pana la 54% la electrocasnice incorporabile, chiuvete, vase de gatit!

Adina Meyers