LifeStyle

Advertorial: Cum să îţi alegi verighetele pentru nuntă

Ştii acea alegere care te va defini pentru tot restul vieţii? Fără să intenţionăm să depunem presiune asupra ta, verighetele pentru nuntă se numără printre deciziile cu un impact considerabil, pe care le vei purta, dacă sorţii îţi sunt favorabili, pentru totdeauna!

Tocmai de aceea, noi îţi venim în ajutor şi îţi oferim câteva trucuri preţioase, care te vor ajuta să alegi nu doar cele mai frumoase, dar şi cele mai potrivite verighete pentru nuntă!

Cum să îţi alegi cele mai bune verighete pentru nuntă: misiune decodată

Exprimă dragostea eternă şi vă leagă unul de celălalt: verighetele de nuntă poartă sentimentele şi jurămintele pe care vi le-aţi făcut şi sunt un simbol palpabil al intensităţii iubirii care vă uneşte.

Noi am realizat o listă de trucuri care vă vor facilita atât căutarea celor mai frumoase verighete, dar şi misiunea de a alege acele bijuterii-pereche, pe care le veţi purta pentru tot restul vieţii!

Stabiliţi-vă obiectivele! Ar fi ideal să vă restrângeţi alegerea de la început, la o serie de caracteristici pe care v-aţi dori ca verighetele să le posede! Visaţi la aur alb, aur tradiţional sau platină? Nu vă puteţi hotărî? Royal Diamons vă oferă cele mai frumoase şi diverse modele: verighetă simplă cu aur galben de 18 carate[1], verighetă simplă de aur alb de 18 carate[2], verighetă simplă din platină[3]. Aruncaţi o privire asupra acestor superbe bijuterii, şi e posibil să înţelegi din start ceea ce vă doriţi!

…dar nu vă fie teamă să le încălcaţi! Cum te-ai simţit atunci când ţi-ai găsit sufletul pereche, alături de care să vrei să fii pentru tot restul vieţii? E un moment magic, care nu are nimic de-a face cu planificare şi obiective. Poate că v-aţi gândit la aur galben, dar dacă vă îndrăgostiţi la unison de un superb set de verighete din aur alb şi aur roz[4]?

….sau să fiţi diferiţi! Veţi păşi pe acelaşi drum, împreună, la unison, dar nu înseamnă că sunteţi obligaţi să faceţi aceiaşi paşi. Poate că el adoră o verighetă simplă din aur galben[5], dar nu îţi mai poţi lua ochii de la un model cu design împletit, decorat cu briliante rotunde? [6] Uitaţi de tradiţie şi urmaţi-vă inima, până la urmă, ea v-a adus împreună!

Stabiliţi un buget. Specialiştii sunt de părere că verighetele nu ar trebui să coste mai mult de 3% din totalul alocat nunţii, dar, până la urmă, voi sunteţi cei care au ultimul cuvânt. Dacă nu vă permiteţi să alocaţi sume colosale, alegeţi modele simple, dar de calitate: o verighetă simplă de aur galben, cu profil rotunjit, este extraordinar de frumoasă[7]! În cazul în care banii nu contează, atunci când e vorba de nunta voastră, puteţi recurge oricând la atemporalitatea diamantelor![8]

Ia în calcul nu doar prezentul, dar şi viitorul! Să stabilim clar: verighetele nu sunt bijuterii sezoniere, care să ţină cont de anumite trenduri. Acum sunteţi tineri şi îndrăgostiţi, iar modelele alese sunt la fel de exuberante precum dragostea voastră! Încercaţi însă să vă puneţi următoarea întrebare: vă vedeţi şi peste 20 de ani, într-un costum la patru ace, conducând o afacere înfloritoare şi discutând cu persoane din mediul business, purtând în continuare bijuteria aleasă? Clasicul nu moare niciodată, iar o verighetă simplă, din aur alb, cu interior rotunjit, va fi mereu la modă[9]!

Mărimea e crucială! Verigheta de nuntă îţi va sta alături la bine şi la rău, în perioadele stresante, la muncă, atunci când faci sport sau când mergi la mare. Prin urmare, să alegi o măsură potrivită este primordial! Specialiştii te sfătuiesc să mergeţi la probat atunci când sunteţi relaxaţi, în weekend, iar corpul are o temperatură normală. Evitaţi primele ore ale dimineţii (degetele pot fi mai umflate din cauza reţinerilor de sare, mai ales dacă aţi consumat o cină consistentă), perioadele în care vă este foarte cald sau foarte frig (dacă nu puteţi evita temperaturile extreme, asiguraţi-vă că petreceţi suficient timp în interior, înainte de a proba) sau orele imediat următoare exerciţiului la sală. De asemenea, nu abandonaţi imediat inelul ales, ci plimbaţi-vă puţin cu el prin magazin, scrieţi un mesaj sau butonaţi la telefon, pentru a vă asigura de compatibilitatea totală.

Nu amânaţi pentru ultima sută de metri! Dacă vă veţi oferi un răgaz, misiunea de a alege verighetele de nuntă potrivite va fi mult uşurată. Trebuie să iei în calcul că există posibilitatea să îţi doreşti un model personalizat sau să optezi pentru un  mesaj gravat, care vor necesita la rândul lor timp. Când e nici prea devreme, nici prea târziu? Cu aproximativ 3 luni înainte, sunt de părere specialiştii!

Alegerea verighetelor potrivite pentru nuntă, alături de care să vă bucuraţi de aceeaşi compatibilitate perfectă precum cea existentă între voi, este o sarcină delicată, dar una care poate deveni extrem de uşoară şi plăcută graţie trucurilor noastre!

 

 

 

 

 

 

Related posts

Tefal prezintă Ixeo – primul aparat de călcat All-in-One

Adina Meyers

Si, cum ar fi daca epilarea cu lumina intens pulsata ti-ar schimba viata?

Adina Meyers

O vara mai racoroasa cu aparatele de aer conditionat de la Electrolux

Adina Meyers