LifeStyle

(P) Epilare eficientă, cu efecte de lungă durată, la tine acasă

Adio, programare la salon! Adio, fire de păr inestetice! Adio, stresului epilării clasice, neplăcute și dureroase! Soluția vine de la Rowenta Instant Soft Compact, epilatorul performant și modern, ce garantează rezultate profesionale și o piele catifelată pe termen lung, prin îndepărtarea rapidă și semi-permanentă a firelor de păr nedorite.

Blând cu pielea, nemilos cu firele de păr

Datorită performanței ridicate a tehnologiei IPL și a sistemului inovator
Pro Precision, cu rolă de distanţare, nu vei rata nicio suprafață a pielii și nu vei trata de două ori aceeași zonă. Pentru și mai multă siguranță, Rowenta Instant Soft Compact include un detector care blochează impulsul luminos, pentru a evita arderea, dacă suprafața ce urmează a fi tratată este prea deschisă sau prea închisă la culoare, sau dacă aparatul nu a intrat în contact deplin cu pielea. În plus, ochii sunt protejați datorită filtrului UV de înaltă performanță încorporat.

Testat și aprobat dermatologic conform celor mai ridicate standarde, aparatul Rowenta Instant Soft Compact foloseşte lumina intens pulsată (IPL), o metodă sigură și eficientă, prin care se aplică impulsuri de lumină, dozate optim, chiar la rădăcina firului de păr, inhibându-i astfel creşterea, fără riscul de ardere și fără durere.

Pe scurt, fasciculul de lumină concentrat este focalizat cu precizie chiar la rădăcina firului de păr ce trebuie îndepărtat – pentru rezultate rapide și performante.

Grijă deosebită pentru piele!

Epilarea cu lumină intens pulsată utilizează un spectru de emisie larg, blând cu pielea, dar eficient în îndepărtarea firelor de păr. Astfel, cu epilatorul Rowenta Instant Soft Compact beneficiezi de tehnologia IPL, sigură și confortabilă, ca într-un salon profesionist. În plus, nu trebuie să aștepți luni întregi pentru o piele fină – cu Rowenta Instant Soft Compact, rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință și durează timp îndelungat!

Tips & tricks în utilizarea unui aparat IPL!

Este recomandat ca pielea să nu fi fost în ultimele patru săptămâni expusă la soare sau la razele UV ale solarului, să nu aibă iritații, răni sau afecțiuni medicale. Alunițele trebuie protejate cu plasturi și orice bijuterie trebuie îndepărtată înaintea ședințelor de epilare.  Pentru o eficientizare maximă a pulsațiilor luminoase asupra rădăcinii, înainte de epilarea cu IPL nu este recomandat să utilizezi un epilator sau ceară. Poți repeta sesiunea după două săptămâni, pentru că nu toate firele cresc în același timp,iar pentru întreținere, poți relua ședința de epilare peste câteva luni.

Concluzia? Instant, soft, simplu și eficient! Fără fire nedorite de păr, fără durere și în deplină siguranță! Lasă tehnologia de ultimă oră să lucreze în avantajul tău – prin epilatorul Rowenta Instant Soft Compact!

Related posts

Care sunt tipurile de paturi în hoteluri?

Adina Meyers

Primul certificate de autenticitate care atesta valoarea si veridicitatea operelor unui sculptor

Adina Meyers

Retete ingenioase pentru sandvisuri savuroase

Adina Meyers