Amenajari Interioare

(P) Alege stilul de viaţă sănătos cu Thermomix®

Ianuarie este prin excelenţă luna rezervată detox-ului, revenirii la silueta de dinainte de sărbători, alungării celor 2-3 centimetri din talie şi pe bună dreptate.

Cine ar fi putut rezista dulciurilor, cremelor şi invitaţiilor la cine sofisticate cu multe calorii. Oricine mănâncă cu mai multă poftă în familie si printre prieteni, decât singur acasă după o zi extenuantă la birou în care s-ar mulţumi cu un pahar de vin şi ceva “furat” din frigider în timp ce răspunde şi ultimului mail. Aşadar, chiar dacă am mâncat puţin mai mult decât de obicei şi doar puţin din toate, nu ne-ar strica o scurtă perioadă în care să redescoperim carnea pregătita la abur, legumele şi fructele. Şi nu este dificil să îţi pregăteşti mâncare sănătoasă şi săracă în calorii atunci când te poţi baza pe Thermomix®. Îmbrăţişând inovaţia, simplitatea şi unicitatea magicului Thermomix®, putem experimenta un nou stil de viaţă ce ne face să uităm tot ce ştiam până acum despre dietele drastice şi dificil de urmat. Thermomix® face totul de unul singur: cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume/creme, amestecă, prepară băuturi, emulsionează, încălzeşte, găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi tot el se curăţă aproape singur.

Mai multă mişcare, porţii mai mici la cină, renunţarea la carbohidraţi şi băuturi cu zahăr, dar şi mâncarea gătită la abur te ajută să ai mai mult spor în pierderea kilogramelor nedorite. Thermomix® are o colecţie întreagă de reţete inspirate şi delicioase pentru gătirea la aburi ce include aperitive, feluri principale, garnituri şi deserturi din toată lumea. Gătirea delicată în aburi cu Thermomix® contribuie la păstrarea conţinutului de vitamine, minerale  şi substanţe nutritive ale ingredientelor, dar şi a culorii şi aromelor acestora, în timp ce preparaţi mâncare sănătoasă şi săracă în grăsimi în coşul de înăbuşire sau în Varoma.

Peşte, carne albă, smoothie-uri, pâine din făină integrală, supe, mixuri de legume, toate sunt uşor de pregătit cu  Thermomix® – aparatul cu o suprafaţă de dimensiunea unei coli A4 ce te face să uiţi de maşina de tocat, blender, malaxor, storcător, tel, răzătoare, mojar, aparat de îngheţată, cântar, mixer, robot de bucătărie sau raşniţă de cafea. 

De asemenea, liderul aparatelor de bucătărie este şi un maestru al bucătăriei raw. Fie că alegi să testezi hrana vie din pură curiozitate, fie că preparatele raw fac parte din planul de detox ce are ca scop obţinerea siluetei sau recuperarea energiei în miezul iernii, bucătăria raw se dovedeşte a fi simplă, surprinzătoare şi extrem de prietenoasă! În ianuarie optează pentru Thermomix® şi recapătă-ţi silueta, dar şi energia pentru îndeplinirea tuturor proiectelor din noul an.

Related posts

Casa bucovineana, inspirata din stilul austriac

Adina Meyers

Ratanul – un material potrivit pentru o mobila care exprima naturalete, dar si extravaganta

Adina Meyers

Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

Adina Meyers