Amenajare living Practic

Open space si design minimalist

Cum va arata casa viitorului?
Functiunile, desi raman aceleasi, sunt reinterpretate si chiar redefinite. In acest sens, sunt propuse numeroase materiale noi, care aduc plusuri evidente la capitolele practic si estetic.

Livingul este un open space cu dimensiuni (pe orizontala si verticala) si deschideri foarte mari. Ca o noutate, el este amplasat la un nivel superior, fiind accesat prin intermediul scarilor. Se creeaza astfel o senzatie si un ambient mai interesante, prin deschiderile extrem de largi, natura si vecinatatile putand fi percepute panoramic, dintr-o perspectiva asemanatoare unei nave spatiale.

In locul sticlei, care este in prezent un material perfect pentru a asigura spatiu si lumina, dar care este friabil, se propune sticla laminata, straturile intermediare de la DuPont fiind mai rezistente decat materialele laminate traditionale. Device-urile electronice se regasesc peste tot, pentru cele video preferandu-se pozitii „la inaltime”. Stilul este mai degraba minimalist, pentru pardoseala folosindu-se parchet. Aspectul estetic nu este lasat deoparte, ci se impleteste cu functionalul. In acest sens, este de remarcat radiatorul cu forming stil baroc, amplasat sus, ca o decoratie sau un tablou.

Related posts

Ghidul cumpărătorului: care este cea mai bună vopsea de exterior

Adina Meyers

Cum se curăţă eficient tastatura laptopului?

Adina Meyers

Mobilier minim, functionalitate maxima

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe