Image default
Amenajare living Practic

Open space si design minimalist

Cum va arata casa viitorului?
Functiunile, desi raman aceleasi, sunt reinterpretate si chiar redefinite. In acest sens, sunt propuse numeroase materiale noi, care aduc plusuri evidente la capitolele practic si estetic.

Livingul este un open space cu dimensiuni (pe orizontala si verticala) si deschideri foarte mari. Ca o noutate, el este amplasat la un nivel superior, fiind accesat prin intermediul scarilor. Se creeaza astfel o senzatie si un ambient mai interesante, prin deschiderile extrem de largi, natura si vecinatatile putand fi percepute panoramic, dintr-o perspectiva asemanatoare unei nave spatiale.

In locul sticlei, care este in prezent un material perfect pentru a asigura spatiu si lumina, dar care este friabil, se propune sticla laminata, straturile intermediare de la DuPont fiind mai rezistente decat materialele laminate traditionale. Device-urile electronice se regasesc peste tot, pentru cele video preferandu-se pozitii “la inaltime”. Stilul este mai degraba minimalist, pentru pardoseala folosindu-se parchet. Aspectul estetic nu este lasat deoparte, ci se impleteste cu functionalul. In acest sens, este de remarcat radiatorul cu forming stil baroc, amplasat sus, ca o decoratie sau un tablou.

Articole similare

Idei pentru amenajari romantice

casamea.ro

Obiectele absolut necesare într-o casă de vacanţă

casamea.ro

Start la programul ”Casa Verde”: românii pot depune dosarele începând cu 10 octombrie

casamea.ro

Lasă un comentariu

sixteen + two =