Prietenii lui Winnie, ursuletul, si ai pestisorului Nemo inveselesc spatiul de joaca al copilului si vegheaza la somnul lui linistit.

Inca inainte de venirea pe lume a micutului, parintii sai au dorit sa-i amenajeze camera, pe care Mihaita o imparte acum cu bichonul Bijoux, companionul sau de nedespartit.

Conceptul de la care am pornit a fost simplu: o camera vesela si luminoasa. Designul mobilierului si ideea picturilor realizate pe perete s-au conturat treptat, pe masura ce le-am descoperit in reviste de specialitate si in cataloage„, isi aminteste mama copilului.

O prietena mi-a recomandat site-ul cameracopilului.ro, o firma care realizeaza desene direct pe perete, folosind vopsele acrilice, care nu sunt toxice si nu miros dupa aplicare. Puteam sa aleg orice desen, asa ca m-am oprit la Nemo si Winnie, doua personaje care noua ne plac foarte mult. Pentru ca spatiul camerei este destul de generos, dimensiunea picturii s-a raportat la suprafata incaperii, in asa fel incat sa se incadreze cu celelalte elemente de decor si cu mobilierul. Avand in vedere ca era suficient de multa culoare pe pereti, mobilierul l-am comandat uni, o nuanta deschisa de crem. In felul acesta, decorul camerei nu este obositor, iar picturile ies mai bine in evidenta.

Related posts

Bucătăria modernă – cuptoare și plite  

Adina Meyers

Cina in stil toscan

Oana Voicu

Bucatarie de inspiratie provensala

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe