De la arta contemporana, la mobilier modern, si electronica hi-tech, totul pentru a conferi un look ultramodern livingului tau.

Daca doriti sa amenajati un living modern, in acest articol veti gasi resurse ample cu privire la modul de a decora o camera de zi. Cititi mai departe, si puteti decide care idee de amenajare se potriveste mai bine casei dumneavoastra.

La fel ca in orice alta incapere a casei si aici exista anumite aspecte care formeaza fundamentele de baza, de decor si aspectul general al incaperii. Aceste fundamente sunt culorile, aspectul (designul si decoratiunile), dar si mobilierul folosit in camera.

De exemplu, intr-o camera de zi moderna, puteti explora urmatoarele optiuni. Puteti avea trei pereti pictati intr-o culoare deschisa, iar un perete intr-o culoare inchisa sau puteti opta pentru nuante pastelate, ce confera luminozitate incaperii.

Dupa culori urmatorul pas pe care urmeaza, sa-l faceti este decorarea camerei de zi. Fie ca este o camera mica sau o mare aveti atat de multe optiuni pentru a alege.

Puteti opta pentru un living modern, folosind obiecte de decor pretioase, mobilier de calitate, un semineu modern si o canapea in trend, acestea sunt un must have al livingului modern.

O alta idee de design pentru camera de zi, puteti stabili un punct focal in living dupa care alegeti canapeaua potrivita si fixati un tablou imens antic, chiar in mijlocul camerei, deasupra semineului pentru a conferii incaperii un aspect glamour si foarte confortabil in acelasi timp.

Related posts

Cum se realizează un iluminat eficient

Adina Meyers

17 propuneri de băi mici: află-le secretele

Adina Meyers

Idei de vacanţă pentru camera copilului

Adina Meyers